Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ… ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!-ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: “ΑΓΝΟΩ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΠ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ”

valavani

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
 Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Νάντια Βαλαβάνη: Τώρα μαθαίνω, ούτε φορολογική δήλωση δεν έκανα μόνη μου
Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι βουλευτές επιτροπής της Βουλής όταν άκουσαν την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, αρμόδια για θέματα φορολογίας, Νάντια Βαλαβάνη να παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα από φορολογικά.
«Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» είπε με αφοπλιστκή ειλικρίνεια.
Μιλώντας στη συνεδρίαση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η κα Βαλαβάνη είπε πως το αντικείμενο των σπουδών της δεν έχει σχέση με ζητήματα φορολογίας, αλλά περισσότερο με τα μακροοικονομικά και πως η ίδια τώρα μαθαίνει τον Κώδικα Φορολογίας.

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, παραδέχθηκε πως έμαθε τυχαία για την ΠΝΠ και έβαλε τις ρυθμίσεις αυτές για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Μάλιστα, είπε ότι ρώτησε 60 τελωνειακούς, οι οποίοι τη διαβεβαίωσαν ότι με τις ρυθμίσεις αυτές δεν πρόκειται να σβηστεί κανένα πρόστιμο.

 Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κύριο πρωθυπουργό για τις επιλογές του.
Έχει κι άλλους ο μπαξές.
Δεν βαριέστε. Στου κασίδη το κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :