Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ? - ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΔΩ!!!! ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ''ΚΕΡΑΤΑ''........ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΞΑΝΑ! – ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

10953149_937851652899784_2602536581523521150_n

Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, μιλώντας στην Ολομέλεια, όπου συζητείται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων των φορέων στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Όπως σημείωσε ο κ. Φίλης, απαντώντας στις αιτιάσεις των πολιτικών αρχηγών, των κυρίων Θεοδωράκη και Βενιζέλου συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τις εκλογές και αν χρειασθεί να αναβαπτιστεί το πολιτικό του σχέδιο στη γνώμη του ελληνικού λαού, αυτό θα γίνει.

«Αν υπάρξει συμφωνία και χρειασθεί λαϊκή νομιμοποίηση δεν θα το φοβηθούμε….» τόνισε ο κ. Φίλης.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ
“Όσοι φαντασιώνονται πως θα γίνει παρένθεση η κυβέρνηση αυτή και κυρίως η προσπάθεια του λαού να σηκώσει κεφάλι, θα μείνουν στη μοίρα τους…” δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ο οποίος στη συνέχεια έριξε την… βόμβα: “Ο λαός έδωσε την απάντηση του και αν χρειαστεί θα την ξαναδώσει”.
Ο Νίκος Βούτσης κατηγόρησε αντιπολίτευση και ΜΜΕ για «διάθεση εντυπωσιασμού τραβώντας στα άκρα την κινδυνολογία. Προσπαθεί να διαμορφώσει κοινωνικό και πολιτικό μπλοκ ενάντια στην κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :