Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ από την ISIS! ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 300 άτομα! (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ εικόνες για ανήλικους)

is6terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Εικόνες που σοκάρουν και ανατριχιάζουν. Πόσο ακόμα αίμα να χυθεί; Οι τζιχαντιστές της ISIS συνεχίζουν ακάθεκτοι την εθνοκάθαρση στις περιοχές του Ιράκ. Αξιωματούχοι του Ιράκ αποκάλυψαν ότι οι φανατικοί ισλαμιστές τρομοκράτες επιδόθηκαν σε ένα εκτεταμένο όργιο αποκεφαλισμών. Τις τελευταίες ημέρες αποκεφάλισαν 300 άτομα που στην πλειοψηφία τους ήταν μέλη νομαδικών φυλών!
Οι Βουλευτής στην Anbar, Adel Khamis al-Mahlawi διευκρίνισε ότι τα θύματα ανήκουν στις φυλές Abu Mahal, al-Karabla, al-Salman, Albu Obaid, και al-Raoyen σύμφωνα με το presstv.
73dccc468094001a25ababf3770f2d72 913cda64a0435db3bf981e9ede779df4 b2618ff4d7481885bfb1e33ff2eb6a91
Ανίκανη και άβουλη η Δύση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους τρομοκράτες που η ίδια εξέθρεψε με σκοπό την ανατροπή του Μ.Άσσαντ στη Συρία. Φυσικά η δημιουργία της τρομοκρατικής τζιχαντιστικής οργάνωσης είχε ως απώτερο σκοπό την διάχυση των πολεμικών συγκρούσεων μέχρι τον Καύκασο και την Τσετσενία αφού στόχος ήταν η δημιουργία συγκρούσεων περιμετρικά της Ρωσίας!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες τα μαζικά εγκληματα της ISIS δεν έχουν τέλος. Με γυμνούς σβέρκους για να κόψει πιο εύκολα η σπάθα της “σαριακής δικαιοσύνης”, αποκεφαλίζουν.
Φυσικά, πρόκειται για μια ακόμη δημόσια εκτέλεση που γίνεται σε πλατεία ώστε να μπορεί να την παρακολουθήσει το πλήθος. Πρόκειται για μια ψυχολογική επιχείρηση των ισλαμιστών προκειμένου να πάρουν μέσω του φόβου που προκαλούν τον ολοκληρωτικό έλεγχο κατοίκων και παιδιών.
is2 is4
Ανάμεσα στους θεατές διακρίνονται πολλά μικρά παιδιά. Περιμετρικά έχουν ακροβολιστοί ένοπλοι.
Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα. Φέρουν χειροπέδες και έχουν μπαναταρισμένα τα μάτια. Ο δήμιος είναι μασκοφόρος και χρησιμοποιεί σπάθα.
Ένας σείχης αναγνώνει την σαριακού τύπου απόφαση…εις θάνατον. Τα κεφάλια κατρακυλάνε στα κράσπεδα.., όπως αναφέρουν τα ειδησιογραφικά πόρταλ.

Δείτε τις εικόνες των εθνοφυλετικών εκκαθαρίσεων…
is1 is5 is6 is7 isis-apokefalismoi

Δεν υπάρχουν σχόλια :