Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΙΟΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Γ ΡΑΙΧ-ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ “ΚΡΕΜΑΛΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

potami

Σταύρος Θεοδωράκης
Το μακρύ χέρι του συστήματος παίζει ύποπτο παιχνίδι
Με τον κύριο αυτόν δεν είχαμε ποτέ «πάρε δώσε» γιατί δεν έτυχε να κάνουμε την ίδια δουλειά. Αυτός ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου στο οποίο βουτούσαν τις μπουκιές στα πιάτα τους τα πλοκάμια του συστήματος. Εμείς ζούμε από το ρεπορτάζ. Άλλες δουλειές και άλλα γούστα. Η πολιτική του παρουσία, αποπνέει υποψίες. Παίζει παιχνίδια και είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, τον κατηγορούν οι εχθροί του και κάποιοι από τους πρώην συναδέρφους του. Αλγεινές εντυπώσεις πάντως έχουν δημιουργήσει όσα είπε πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αυτός, ο αψεγάδιαστος και ο κυνηγός των «ψεκασμένων»: «Είναι φιέστες που έρχονται από το παρελθόν, όλοι
έχουμε μνήμες από τις παρελάσεις των χρόνων της αθωότητας. Οι φιέστες όμως του κύριου Καμμένου και δυστυχώς και της κυρίας Δούρου, έρχονται από το παρελθόν. Τα ίδια έκανε και η Χούντα. Θεάματα όταν δεν είχαμε άρτον. Θα πάμε να δούμε τα παιδιά μας αλλά να ξέρουν ότι δεν πάμε γι’ αυτούς». Απάντηση ενός βαθύτατα πολιτικά συμπλεγματικού τύπου που φαίνεται ότι παίρνει εντολές από τα όργανα που θέλουν την οριστική εξαφάνιση της ιστορίας της Ελλάδος.
Φιλογερμανός και βαστάζος της Μέρκελ και της τρόικας
Εξαιρετικά αντανακλαστικά δείχνει ο κ.Θεοδωράκης, όταν μιλάει για τον Γερμανικό παράγοντα, την φίλη του την Μέρκελ και την τρόικα. Θέλετε ένα παράδειγμα; Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την άφιξη του Πρωθυπουργού στον πραγματικό κόσμο. Τώρα πρέπει να πείσει και τις συνιστώσες και τους ΑΝΕΛ ότι οι Γερμανοί δεν είναι εχθροί μας. Η χώρα έχασε πολύ χρόνο χορεύοντας στους ρυθμούς του εθνικολαϊκισμού. Ένας Πρωθυπουργός δε μπορεί να πατάει σε δυο βάρκες. Ευρωπαϊστής στο Βερολίνο, εθνικολαϊκιστής στην Αθήνα». Επίσης ο πρώην εστιάτορας του Παγκρατίου, εμφανίζεται και συνήγορος της περιουσίας των Γερμανών στην Ελλάδα. «Οφείλω βέβαια και μια απάντηση σε αυτούς τους περιθωριακούς, που λοιδορούν το Ποτάμι τις τελευταίες εβδομάδες. Όταν εμείς είπαμε ότι είναι επικίνδυνο να μιλάς για κατάσχεση των γερμανικών ιδρυμάτων – και ειδικά του Γκαίτε – κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ μας είπαν προδότες και γερμανοτσολιάδες. Ελπίζω μετά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού να κατάλαβαν τι επιτάσσει το εθνικό συμφέρον».
Εξαιρετικά είναι και όσα βρήκαμε γραμμένα για τον κ.Θεοδωράκη, από πρώην συναδέρφους του. Για πάρτε μια γεύση:
ΑΡΘΡΟ Νο1: Σταύρος Θεοδωράκης, ως φερόμενος συνεργάτης του κ. Σημίτη, για το θάνατο της Μαλβίνα Κάραλη. Του Μάνου Λαμπράκη. “Εγώ πιστεύω πως μια μεγάλη αιτία του καρκίνου της Μαλβίνας, ήταν το κυνηγητό που τηςέγινε, από την Κυβέρνηση Σημίτη. Όχι; Εγώ το νομίζω. Ο Θεοδωράκης του MEGA, έσκυψε κάτω το κεφάλι, αρνούμενος να δώσει δημόσια, τη δική του απάντηση”

Μισθός 1.200.000 ευρώ από το Σημίτη

ΑΡΘΡΟ Νο2: Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξη
“Τέλος, στην ερώτηση τί παρακολουθεί στην τηλεόραση, ο Κώστας Ζουράρις απάντησε ότι βλέπει ιστορικά ντοκιμαντέρ, εκπομπές για ζώα και περιηγήσεις σε μουσεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεοδωράκης υπήρξε μαθητής μου και δεν τον βλέπω γιατί πουλάει μούρη. Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι διάμεσος, όχι να πουλάει μούρη».
ΑΡΘΡΟ Νο3 : 800,000,000 δραχμές μισθοδοσία του Σ. Θεοδωράκη από την ΕΡΤ. Κείμενο του Μάνου Λαμπράκη
“Ο κύριος Θεοδωράκης (ο αμοιβόμενος επί πρωθυπουργίας Κ. Σημίτη και διοικήσεως Α. Στάγκου στην ΕΡΤ με τον ελεεινό δημόσιο μισθό των 800 εκατομμυρίων δραχμών το χρόνο –δηλαδή 2,5 εκατομμύρια ευρώ-, όπως έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο.) ας μην γελιόμαστε, διαθέτει την ίδια ασυλία που διαθέτουν οι βρυκόλακες της κρατικής εξουσίας. ”
Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα στον κ.Θεοδωράκη απονέμεται ο τίτλος του «Γερμανοτσολιά». Τα παράπονα του στους «νταβατζήδες» που τον προστατεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :