Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ πρωθυπουργός…ΚΡΑΤΟΥΣΕ Mont Blanc στυλό 500 ευρώ! Πώς μέσα σε ένα διάλειμμα “μεταμορφώθηκε” σε BIC από τη λαϊκή αγορά; ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ … η νέα κυβέρνηση! (φωτο)

tsipras_mont708 (1)

Από τη μια “παιδί του λαού” και από την άλλη να κρατάει κανείς στυλό που κοστίζει όσο  ένας μισθός ενός εργαζόμενου;
Παρατηρώντας την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα σε τηλεοπτικό κανάλι ο πρωθυπουργός, αρχικά διακρίνεται να κρατά ένα υπέροχο Mont Blanc στυλό, αξίας τουλάχιστον 500 ευρώ.
Την παρατήρηση έκανε δημοσιογράφος γνωστής εφημερίδας συμπληρώνοντας: «Το στριφογύριζε στα χέρια του, το άνοιγε, το έκλεινε, το ξεβίδωνε. Από αμηχανία, φυσικά»
Και ξαφνικά….. σε ένα διάλειμμα το mont blanc μεταμορφώνεται σε bic! Αυτό κι αν είναι θαύμα.
Σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ κατά πάσα πιθανότητα οι άνθρωποι του πρωθυπουργού το πήραν από τα χέρια του και το αντικατέστησαν με ένα απλό, λευκό, πλαστικό στιλό, «από αυτά του πέντε το μισό ευρώ που πουλάνε στις λαϊκές».
Ο δημοσιογράφος σε σχετικό άρθρο τονίζει: «Να μιλάς για την ανθρωπιστική κρίση με τον Mont Blanc στα χέρια δε λέει».

cdoumtpxiaackcs cdoumtzwoaecx3c
“Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν από την εξαιρετικής σημασίας για τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη συνάντησή του με την Αυτής Υψηλότητα Ρένα (Δούρου) στο Μέγαρο Μαξίμου, πάνω στο γραφείο, δίπλα σε μια ξεφούσκωτη μπάλα της Μπαρτσελόνα, της οποίας είναι οπαδός, υπήρχαν ευμεγέθης υγραντήρας πούρων από ξύλο τριανταφυλλιάς, καλογυαλισμένος, και πάνω του 25άρα κούτα πούρα, μάλλον “κορόνα”, πιθανότατα Hoyo de Monterey, αλλά θα μπορούσαν να είναι και Punch” σχολιάζει για την συλλεκτική μπάλα αλλά και για τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχει στο γραφείο του ο πρωθυπουργός.  «Δεν κακίζω τις μικρές αδυναμίες, αλλά να το παίζει “παιδί του λαού”…» καταλήγει ο δημοσιογράφος.
poura_tsipras

Δεν υπάρχουν σχόλια :