Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τρία νέα καράβια θα αναλάβουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση με την υπόλοιπη ΕλλάδαΣύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μάθαμε ότι πολύ σύντομα, αρχές Ιουνίου για την ακρίβεια, θα έρθει στο νησί μας μία καινούργια ακτοπλοϊκή εταιρεία και η οποία αναμένεται ότι θα δώσει άλλη πνοή στην σύνδεση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες την εταιρία με την επωνυμία Ionian Fast Ferries έχει αναλάβει Πρόεδρος Ποδοσφαιρικής Ομάδας, ενώ ο εκπρόσωπος της εταιρείας για την Κεφαλονιά θα είναι ο συμπατριώτης μας, Χριστόφορος Χουρμούζης, ο οποίος προς στο παρόν δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Μας ζήτησε να κάνουμε υπομονή και ότι σύντομα θα πάρουμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε.

Τρία θα είναι τα καράβια που θα αναλάβουν την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κεφαλονιάς, το ένα θα μπει στην γραμμή Πόρος-Κυλλήνη και θα πραγματοποιεί την διαδρομή σε 45 λεπτά , το δεύτερο στην Πάτρα-Σάμη με διάρκεια ταξιδιού μιάμιση ώρα και το τρίτο θα κάνει το δρομολόγιο Σάμη-Αστακός-Λευκάδα σε μία περίπου ώρα, ενώ θα πηγαίνει και Ιθάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :