Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΛΕΦΤΟ-ΜΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ, ΤΑ… ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ



PASOK
Σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, εμφανίζονται και οι εξολοθρευτές του ελληνικού λαού πασόκοι μόλις δημιουργηθεί κάποιο θέμα για την Χρυσή Αυγή. Έτσι έγινε και τώρα, μετά τις υποκριτικές και υστερικές κραυγές των παραγόντων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, για την συνέντευξη που παραχωρήθηκε από στελέχη του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών σε δύο Γερμανούς δημοσιογράφους.
Εμφανίστηκε, λοιπόν, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (η οποία Κ.Ο. στην επόμενη βουλή δε θα γεμίζει ούτε… ταξί), Γ. Μανιάτης, ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων δήλωσε πως το ψευτο-κλεφτο-μιζο-ΠΑΣΟΚ… δικαιώθηκε και με χαρακτηριστική χαιρεκακία επανήλθε στις… θεσμικές πρωτοβουλίες του Μπένυ για «απομόνωση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής». Ιδού η θρασύτατη σχετική ανακοίνωση του κόμματος που είναι το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για τη δυστυχία μας:
«Η φωτογραφία καταδεικνύει όχι μόνο την αδιαμφισβήτητη σχέση της Χρυσής Αυγής με νεοναζιστικά γερμανικά κόμματα αλλά και τον κίνδυνο που αποτελεί η Χρυσή Αυγή για τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό μας. Οι πρωτοβουλίες που έχουμε ξεκινήσει συστηματικά από την 3η του Δεκέμβρη κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής, κοινωνικής και πολιτικής βίας και η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, με την οποία ανακοίνωσε θεσμικές πρωτοβουλίες ώστε να απομονωθεί ο νεοναζισμός από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την ελληνική κοινωνία, κάθε ώρα που περνάει καθίστανται και πιο επείγουσες. Καλούμε όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να συνεργαστούμε ώστε να μην επιτρέψουμε τη δράση ενός αντικοινοβουλευτικού κόμματος μέσα στο κοινοβούλιο. Καλούμε τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να συντονίσουμε τις δραστηριότητές μας έτσι ώστε να μην συνυπάρχουμε, να μη συνλειτουργούμε, να μην παίρνουμε κοινές πρωτοβουλίες με τη Χρυσή Αυγή στα θέματα που αφορούν το νομοθετικό έργο και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Δεν συγχωρείται άγνοια της ιστορίας και δεν συγχωρείται άγνοια της κοινωνικής δυναμικής».
Ωραία όλα αυτά, αλλά ένα πράμα δεν είπε ο εκπρόσωπος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ: πότε θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα τα λαμόγια του κόμματός του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :