Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου (12/03/13) Στα βήματα του Χριστόφια και ο Αναστασιάδης




Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης βρισκόταν σε επίσκεψη στην Αθήνα το διήμερο 10-11 Μαρτίου για να διαβουλευθεί με την ελλαδική κυβέρνηση. Την Δευτέρα 11 Μαρτίου πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της ελληνικής Βουλής και τους Αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.


Όχι όμως με όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Ο Νίκος Αναστασιάδης συντασσόμενος με το ελληνικό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής απέφυγε να συναντήσει τους εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Αποδεικνύει έτσι πως η διακυβέρνησή του θα είναι παρόμοια με αυτή του Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος επίσης απέφυγε να συναντήσει του εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον εκφραστή του "ναι" στο Σχέδιο Ανάν και τον εκπρόσωπο της νεοφιλελεύθερης παράταξης. Άλλωστε είμαστε κάτι περισσότερο από σίγουροι πως τα αισθήματα μεταξύ Νίκου Αναστασιάδη και Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι αμοιβαία... 

Αποτελεί τίτλο τιμής για εμάς η άρνηση του Νίκου Αναστασιάδη να συναντηθεί με τους Ελλαδίτες συναγωνιστές μας. Δείχνει ξεκάθαρα τη διαφορά μας από όλους αυτούς που έφεραν την πατρίδα μας στο σημερινό αδιέξοδο.

Γραφείο Τύπου 
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :