Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΑΡΟΣ: ΣΑΝ… ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!



AKATALLHLO
Σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή παροιμία που λέει: «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Αυτό έπαθαν εχθές το βράδυ οι σύντροφοι της… όλης αριστεράς (και ΚΚΕ έχω, και ΣΥΡΙΖΑ έχω, και ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ, μνημονιακούς και… αντιμνημονιακούς), στην Πάρο. Πήγαν για να… τσακίσουν τους «φασίστες» κι έφυγαν (με τα πόδια στο κεφάλι…) δαρμένοι.
Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε εκδήλωση και –ως συνήθως- οι της… όλης αριστεράς οργάνωσαν (παράνομη και αντισυνταγματική) αντισυγκέντρωση, «ενάντια στο ρατσισμό-το φασισμό-την ξενοφοβία». Κι ως είθισται, η αστυνομία –κατόπιν άνωθεν εντολών βεβαίως- συνόδευσε τους «διαμαρτυρομένους»… σούπερ δημοκράτες μέχρι τον χώρο που γινόταν η εκδήλωση κι εκεί άρχισε η… επαναστατική γυμναστική των συντρόφων, με τρέξιμο που θα ζήλευε και… ολυμπιονίκης. Κι όπως συμβαίνει πάντα, αυτοί που θα… «τσάκιζαν τους φασίστες» το ’ριξαν στην… κλάψα. Ιδού το… συγκινητικό πράγματι σχετικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του (Τ) ΣΥΡΙΖΑ:
«Οι πληροφορίες αναφέρουν για τη μεταφορά δυο ατόμων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Μάλιστα, όσον αφορά το τραύμα που υπέστη ο άντρας, αναφέρεται ότι είναι σοβαρό, αφού έχει σπασμένο πλευρό και έγινε συρραφή τραύματος στο κεφάλι. Συρραφή τραύματος στο κεφάλι έγινε και στην τραυματισμένη γυναίκα. Το Κέντρο Υγείας, επισκέφθηκε για να δει τους τραυματίες ο δήμαρχος Πάρου, Στ. Βλαχογιάννης».
Πληροφοριακά πάντως, την αντισυγκέντρωση την οργάνωσε η… αντιπροσωπεία του Στάλιν στην Ελλάδα και ακολούθησαν τα υπόλοιπα συντρόφια, μνημονιακά και… αντιμνημονιακά. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα των κουκουέδων (την οποία θα τη βρουν σύντομα μπροστά τους…):
ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ: Η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στο νησί μας
«Μετά τις εκλογές το φασιστικό μόρφωμα που λέγεται Χρυσή Αυγή προσπαθεί να “πατήσει πόδι” στο νησί μας», αφού όμως «έφαγαν πόρτα» «από τους μαζικούς φορείς του νησιού και όσους Παριανούς διαθέτουν κατάλληλους χώρους, με νύχια και με δόντια παλεύουν να κάνουν συγκέντρωση στην Πάρο», σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΚΟΒ Πάρου του ΚΚΕ. Μάλιστα, την Πέμπτη στις 18.00 στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση καταδίκης της προσπάθειας της Χρυσής Αυγής να παρέμβει στο νησί. Η ΚΟΒ Πάρου ανάμεσα σε άλλα τονίζει στην ανακοίνωσή της: «Να μην τους αφήσουμε να μπολιάσουν τα παιδιά μας με τις φασιστικές αντιλήψεις τους και πρακτικές, με το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας… Πρέπει να το καταλάβουν. Είναι ανεπιθύμητοι στο νησί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια :