Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κατάπτυστη και μισάνθρωπη ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την δολοφονία των δύο Εθνικιστών

Το πόσο ανθέλληνες είναι οι αριστεροί υπερασπιστές των εγκληματιών λαθρομεταναστών και των τρομοκρατών το γνωρίζουμε. Η στυγερή δολοφονία των δύο συναγωνιστών στο Ν. Ηράκλειο απέδειξε πως οι εν λόγω φανατικοί αντιχρυσαυγίτες είναι πάνω από όλα και μισάνθρωποι, καθώς δεν καταδίκασαν το φονικό, αλλά... την προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να το αξιοποιήσουν!
Η ΚΕΕΡΦΑ, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ο Τζαβέντ Ασλάμ και οι λοιποί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (δεκανίκι του Σύριζα) έχουν το δικαίωμα από την κατ΄ επίφαση την δημοκρατία να καθυβρίζουν νεκρούς, να στοχοποιούν και να προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων. Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη πως τελικά στην χώρα μας ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται είναι αυτός κατά των Ελλήνων!
Παραθέτουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια την κατάπτυστη ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ, αναμένοντας μάταια να επιληφθεί ένας εισαγγελέας: "Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.
Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης ή διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο. Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχουν την δύναμη να βάλουν φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου.
Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη. Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του.
Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής.Έτσι θα συνεχίσουμε! "

Δεν υπάρχουν σχόλια :