Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!


roloi-deh
Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μετέβη κατόπιν αιτήσεως άνεργου πολίτη-τρία χρόνια άνεργου και με σύζυγο που ζει με μηχανική υποστήριξη- στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ Θάσου και επέτυχε την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του!  
Ο Δημήτριος Καλοτραπέζης είναι τρία χρόνια άνεργος και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σύζυγός του έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και ζει με μηχανική υποστήριξη. Πριν λίγες μέρες λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών η ΔΕΗ έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα στην οικία τους.
Σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή οργάνωση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της Χρυσής Αυγής αναφέρει την συγκεκριμένη κοινωνική δράση τους να συνδράμουν στην επανασύνδεση του στο δίκτυο της ΔΕΗ :
"Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Κινήματός μας, αλλά και μιας προσπάθειας για την -ει δυνατόν- άρση των αδικιών από τις πολιτικές των μνημονίων στους δοκιμαζόμενους Έλληνες συμπολίτες μας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας αντιμετωπίζει τάχυστα και με την δέουσα εθνική και κοινωνική ευαισθησία το πρόβλημα με τις διακοπές ηλεκτροδότησης στους ανήμπορους Έλληνες που λόγω των βαρύτατων φόρων δεν μπορούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια :