Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ "ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ"


vouleutis-syriza-tourkoi
Ανήμερα της επετείου της γενοκτονίας των Ποντίων!
Αλλαγή σκυτάλης στον διαβόητο...αλυτρωτικό «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» με παρόντες όχι μόνο Τούρκους επισήμους, αλλά και «Έλληνες» πολιτικούς της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ!
Πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών (19/5/2013) στην Κωνσταντινούπολη, η 53η Γενική Συνέλευση του BTTDD (δηλαδή του «Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği» – ή επί το ελληνικότερον «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»).
Πρόκειται βέβαια για το πολύ γνωστό αλυτρωτικό σωματείο με πολλά παραρτήματα σε όλη την Τουρκία, αλλά και με πανθομολογούμενη (και οικονομικά και με κάθε άλλο μέσο) στήριξη από το τουρκικό κράτος. Η Συνέλευση ήταν – θα λέγαμε – εκλογοαπολογιστική και οδήγησε σε αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του τουρκοσυλλόγου, καθώς πρόεδρος του νέου ΔΣ – στη θέση του αποχωρήσαντος δικηγόρου Μπουρχανεττίν Χακγκιουντέρ– ανέλαβε ο Τανέρ Μουσταφάογλου. Ή όπως αναφέρει γλαφυρά το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», ο Μουσταφάογλου «παρέλαβε το καθήκον της συνέχισης του "δίκαιου" αγώνα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης»!
Η πιο ωραία φωτογραφία είναι αυτή στην οποία μπορείτε να δείτε καθιστούς ανάμεσα στους συνέδρους και δύο «ημετέρους» πολιτικούς, τον πολιτευτή της ΔΗΜΑΡ Ιλχάν Αχμέτ (με το πράσινο μπλουζάκι), και ακριβώς δίπλα του τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ. Αν και μεταξύ μας βέβαια, μάλλον κακώς το κάνουμε θέμα, έτσι; Ε, πού θέλατε να πηγαίνανε δηλαδή, βρε, τα παιδιά, ανήμερα της 19ηςΜαΐου; Μήπως σε τίποτε εκδηλώσεις μνήμης για την…ποντιακή γενοκτονία; Αλίμονο…

Δεν υπάρχουν σχόλια :