Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γιάννης Πλούταρχος: «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»


Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε πρόσφατα ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος. Σε κάποιους προξένησαν εντύπωση οι θέσεις του, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο εξαιρετικά ήπιο, που ποτέ δεν έχει εκφραστεί πολιτικά. 

Μήπως στην πραγματικότητα οι θέσεις της Χρυσής Αυγής έχουν αρχίσει να επηρεάζουν ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας; 

Μήπως η άθλια προπαγάνδα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος έχει πέσει οριστικά στο κενό; Προφανώς συμβαίνουν τα παραπάνω και η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αγανάκτησης, μιας τεράστιας αδικίας. Παρότι δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένα ακραίο δεξιό κόμμα ή ένα ακραίο αριστερό κόμμα από αυτούς που μας κυβερνούν. 

Τα δημοκρατικά κόμματα δεν είναι αυτά που λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τους πολίτες, υποχρεώνοντάς τους να δουλεύουν για 400 ευρώ και να λένε κι ευχαριστώ; 

Μιλάμε για τη φασιστική Χρυσή Αυγή και δεν μιλάμε για τον φασισμό του να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής! Αυτό τι είναι; Δεν είναι χούντα ή για την ακρίβεια μία καπιταλιστική χούντα;

Ο κόσμος είναι τόσο αποπροσανατολισμένος και τόσο φοβισμένος που να θέλει να δώσει ευκαιρία στα άκρα. Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ «ακραία δεξιά» ή «ακραία αριστερά» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ. 

Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει. Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. 

Ας είναι ο,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο... Μετά λύπης μου τα τελευταία 3 χρόνια διαπιστώνω ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο. 


Είναι ένα έξυπνο ψέμα στημένο που καλύπτει με τρόπο αριστοτεχνικό τη διαφθορά των πολιτικών»

Δεν υπάρχουν σχόλια :