Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΕΜΕΤΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ 831 ΕΥΡΩ


boridhs-katasxesh-1hs-katoikias
Αποκαλύπτεται ότι όλα γίνονται ώστε ο  Έλληνας να χάσει κάθε περιουσιακό στοιχείο. Το δόγμα του ΣΟΚ της Ναόμι Κλάϊν – (Κάμπελ όπως την λέει ο Μr Tsipras) – έχει ενταθεί σε απίστευτο βαθμό. Τον αφήνουμε χωρίς δουλειά, και μετά του βάζουμε παράλογους φόρους, και νόμους, και τον εξοντώνουμε.
Μια απίστευτη ιστορία που καταδεικνύει το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο του κρατικού μηχανισμού και των υποτιθέμενων υπηρεσιών κοινής οφέλειας φέρνει στο φώς της δημοσιότητας η εφημερίδα Ριζοσπάστης. Ο λόγος για έναν άνεργο πατέρα δύο παιδιών που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του και να βρεθεί στο δρόμο αυτός και η οικογένεια του για ένα χρέος προς την ΕΥΔΑΠ που δεν ξεπερνά τα 831 ευρώ!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα η ΕΥΔΑΠ βγάζει στο σφυρί το σπίτι ενός άνεργου μεταλλεργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης επειδή χρωστάει 831 ευρώ για τους λογαριασμούς του νερού.
Ο πατέρας δύο παιδιών είναι θύμα της ανεργίας εδώ και τρία χρόνια…όλες οι πόρτες για δουλειά είναι κλειστές. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο κλάδος του που ανθούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια με τζίρο διεσεκατομμυρίων σήμερα έχει σχεδόν καταρρεύσει.
Ο άνδρας ανήμπορος να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειάς του λόγω της μακροχρόνιας ανεργίας κινδυνεύει τώρα να βρεθεί στο δρόμο να χάσει τους κόπους και τον ιδρώτα μιας ζωής για 831 ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν έχει εξοφλήσει τους λογαριασμούς από το 2012. Έτσι η εταιρία αφού του έκοψε την παροχή του νερού, στη συνέχεια έβαλε δικηγόρο, ερεύνησε την ακίνητη περιουσία του στα υποθηκοφυλακεία και εντόπισε ότι διαθέτει ένα σπίτι. Στις 29 Μαΐου ξεκίνησε η διαδικασία της κατάσχεσης.
Χθες όπως αναφέρει η εφημερίδα έγινε η πρώτη παρέμβαση από αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά μαζί με τον άνεργο στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στον Πειραιά, απαιτώντας να σταματήσει η διαδικασία με τη διευθύντρια της ΕΥΔΑΠ να δηλώνει «αδυναμία» αντιμετώπισης του θέματος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :