Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ!adwnis-georgiadis-tzami
ΤΟΤΕ(Σεπτέμβριος 2010): Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για αποτυχία του πολυπολιτισμικού μοντέλου στην Ευρώπη και τάχθηκε κατά της ανέγερσης του τεμένους επικαλούμενος «προφανείς κινδύνους για την ασφάλεια».
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε χαρακτηρίσει την παραχώρηση της έκτασης για το τζαμί στο Βοτανικό (που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό) ως χαριστική πράξη και τη συνέκρινε με την υπόθεση του Βατοπεδίου.Σε συνέντευξή του απαντούσε ως εξής σε σχετική ερώτηση:
"Θέλω να είμαι εξαιρετικά σαφής πάνω σ’ αυτό το ερώτημα: Όχι, εάν εγώ είμαι περιφερειάρχης, δεν θα κτιστεί το τζαμί ούτε στον Βοτανικό, ούτε πουθενά αλλού. Η Ελλάς οφείλει να σέβεται τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν εδώ, με τέτοιο τρόπο όμως που δεν θα προσβάλλεται ο χριστιανικός χαρακτήρας της κοινωνίας μας, πρώτον, και, δεύτερον, χωρίς να δημιουργούνται τεράστια κοινωνικά προβλήματα. Εάν κτιστεί το τζαμί στον Βοτανικό, μέσα στην πρώτη πενταετία, η ύπαρξη αυτού του γιγαντιαίου τεμένους θα προσελκύσει χιλιάδες μουσουλμάνους, φτιάχνοντας το μεγαλύτερο γκέτο στη χώρα. Εκεί γυναίκα με κοντή φούστα δεν θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει ποτέ."

http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :