Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


to-pasok-stin-kivernisi-i-akrodeksia-stin-eksousia
Με περίσσιο θράσος, το οποίο έχουν αποκτήσει από την –ελέω Αντωνάκη- συμμετοχή τους στη μνημονιακή συγκυβέρνηση, τα απομεινάρια του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στρέφονται από τα κλέφτικα λημέρια τους κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, διότι εφήρμοσε τον νόμο κατά γράμμα και προσκάλεσε εκπροσώπους του τρίτου κόμματος της χώρας στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου. Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων, που ρήμαξαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν σιδηροδέσμια στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων:
«Με οδυνηρή έκπληξη αλλά και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για την πρόσκληση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, για την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου. Ο περιφερειάρχης φαίνεται δεν έχει ενημερωθεί πως η Χρυσή Αυγή έχει χαρακτηριστεί από τις ανακριτικές αρχές ως εγκληματική οργάνωση, ότι η ηγεσία της έχει προφυλακιστεί εξαιτίας αυτού, ότι έχει ως σκοπό την κατάλυση της δημοκρατίας, του κοινοβουλευτισμού και την εγκαθίδρυση ναζιστικού καθεστώτος.
Ο Περιφερειάρχης και η διοίκησή του πρέπει να καταλάβουν ότι οι Έλληνες έχουν μνήμη, τιμούν τα θύματα του ναζισμού και τιμωρούν τους νοσταλγούς του φασισμού, για αυτό αγωνίζονται ενάντια σε κάθε μορφής ολοκληρωτικού καθεστώτος και τις επιπτώσεις του. Έχουν τη δύναμη και τη θεσμική θωράκιση για την αντιμετώπιση των επιγόνων του ναζισμού.
Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Περιφερειάρχη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να ανακαλέσει αμέσως την πρόσκληση στους εκπροσώπους του μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Οι πολιτικοί άνδρες κρίνονται από τη στάση τους στα ζητήματα ουσίας και όχι στους τύπους. Αυτό επιβάλλουν τα ήθη των Ελλήνων και αυτό οφείλει να πράξει. Τέτοιο ήταν το ΟΧΙ των Ελλήνων».
Η λακωνική απάντησή μας: Κάτω οι κλέφτες!
(ΥΓ): Άλλο το «ΟΧΙ» των Ελλήνων, κι άλλο τα «YES MEN» των γραικύλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια :