Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"xrisiiis
"Ξεπερνάμε το 15% και φτάνουμε σε απόσταση αναπνοής ΝΔ και Σύριζα" υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφορικά με τη δημοσκόπηση ηλεκτρονικής εφημερίδας.
Πιο συγκεκριμένα:
"Η κατασκευασμένη σκευωρία και οι άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών μας επέφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που επεδίωκε το κατεστημένο. Αντί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να μειωθούν, αυξήθηκαν ραγδαία. Σε δημοσκόπηση που εξελίσσεται αυτή την στιγμή ο Λαϊκός Σύνδεσμος από το 11% της τελευταίας έρευνας, την χθεσινή ημέρα ξεπέρασε το 15%! Η έρευνα συνεχίζεται και τα τελικά αποτελέσματα θα κάνουν τους υπαλλήλους των τοκογλύφων να τρίβουν τα μάτια τους. Σύριζα και ΝΔ βρίσκονται στο 19%, μία μόλις ανάσα μπροστά από την Χρυσή Αυγή. Οι εξελίξεις αποδεικνύουν πως όσο συνεχίζονται οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις, τόσο αυξάνονται τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι φυλακισμένοι Συναγωνιστές και ο Αρχηγός μας αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που συνεχίζουμε τον εθνικό αγώνα. Ο ελληνικός λαός, που πλήττεται βάναυσα από το ανθελληνικό, μνημονιακό κράτος, έχει κατανοήσει ποια είναι η μοναδική δύναμη που αντιμάχεται το κατεστημένο. Οι Έλληνες παρά την τρομοκρατία της κυβέρνησης και των ΜΜΕ αγκαλιάζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής" καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Χρυσης Αυγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :