Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ............


http://kefaloniaheaven.com/gr/shopping/item/xr-the-art.html


ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΣΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΗΝ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ", ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΦΙΛΟΙ....ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΟΛΑΣ...
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΥΑΛΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ....!!!!!!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ....ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ????? ΠΟΙΑ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ???? ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ??????


Ρουλα Αργυρω Χαλιωτη

Δεν υπάρχουν σχόλια :