Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΜΒΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ:;;; - ΡΩΤΑΜΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;photo-3
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 43χρονου Πιντίδη Γεώργιου, ο οποίος είχε συλληφθεί την 11-10-2012, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από σχετικό Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας, για αποπλάνηση ανηλίκων.
Ειδικότερα, ο 43χρονος, κατά το έτος 2011, είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις και είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις με τέσσερις (4) ανήλικες, άνω των 12 και κάτω των 15 ετών, ενώ επιπλέον παρήγαγε πορνογραφικό υλικό, στο οποίο συμμετείχαν ο ίδιος και οι παραπάνω ανήλικες.
Πρόκειται για τον ΠΙΝΤΙΔΗ Γεώργιο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία, κάτοικο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.
photo-1
photo-2
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:
1. αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση,
2. αποπλάνηση ανηλίκου, που συμπλήρωσε το 14ο όχι όμως το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ' εξακολούθηση,
3. εξώθηση ανηλίκου, που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη, να παρίσταται σε ασελγή πράξη μεταξύ άλλων, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση,
4. παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών, κατ' εξακολούθηση,
5. παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ' εξακολούθηση.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα διαρκέσει μέχρι την αμετάκλητη περάτωση της ποινικής δίκης, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από ενδεχόμενες νέες πράξεις του στο μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 25520-26300 και 25520-81806 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :