Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ! ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΑΦΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ
Γράφει ο Αντίοχος.
Εδώ και τόσες ημέρες, το σύστημα και οι παπαγάλοι του προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι… πολιτικές (διώξεις φρονήματος), αλλά αφορούν μόνο την «παραβατική συμπεριφορά» της «εγκληματικής οργάνωσης». Όμως, μέσα στη λύσσα και τη μανία τους για την εθνικιστική αφύπνιση του ελληνικού λαού –και ιδιαίτερα της νεολαίας- αποκαλύπτονται μόνοι τους.
Συνέντευξη, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm» έδωσε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης της Νέας Πασοκοκρατίας (πρώην Νέας Δημοκρατίας…), στην οποία τονίζει ότι: «Χρειάζεται δέσμη πολιτικών μέτρων πρόληψης και καταστολής της ναζιστικής προπαγάνδας σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής, όπως σχολεία, σώματα ασφαλείας, εθνική άμυνα», προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες προς την κατεύθυνση αυτή». Δηλαδή, με λίγα λόγια, η πασοκοκρατούσα προαναγγέλλει ότι με μέριμνα της κυβέρνησης Σαμαρά θα γίνει προπαγάνδα κατά συγκεκριμένου νομίμου (εφόσον δεν έχει τεθεί εκτός νόμου) πολιτικού κόμματος που εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο, σε σχολεία (δηλαδή σε ανήλικα παιδιά!!!), σε αστυνομικές υπηρεσίες και σε στρατώνες!!! Αν αυτή είναι η δημοκρατία τους, τότε η χούντα τι είναι άραγε;
Και δεν σταματά εδώ η υφυπουργός του κόμματος του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και άλλων… εντίμων πολιτικών! Ιδού η συνέχεια: «…και θεωρώ, επίσης, σημαντική την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στα σχολεία ως ημέρας εθνικής επετείου αλλά και ως ημέρα μνήμης της μάχης κατά του ναζισμού και εγρήγορσης για την αποτροπή του». Το οποίον σημαίνει, ότι την 28η Οκτωβρίου τα παιδιά μας θα μάθουν ότι «το όχι το είπε ο λαός και όχι ο φασίστας Μεταξάς», ότι «οι κομμουνιστές βρίσκονταν στην πρωτοπορία του αγώνα» και ότι «ο Άρης Βελουχιώτης είναι εθνικός μας ήρωας»!
Τα βλέπετε τίμιοι πατριώτες που είστε ακόμη εγκλωβισμένοι στην ΝΔ; Βλέπετε ποιοι στην ουσία κυβερνούν τον τόπο και με τη δική σας ψήφο; Τα συμπεράσματα δικά σας! 
(ΥΓ): Ποια η διαφορά της Βόρειας Κορέας από το Σαμαριστάν; Οι εκεί δικτάτορες έχουν «σχιστά» μάτια ενώ οι «δικοί μας» όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :