Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ, ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!vardars_sxopje_propaganda_symbols_02_x570x
Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τελευταία σχετικά με το σκοπιανό ζήτημα. Έτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών, ο προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ (και άνθρωπος του Σόρος), Μάθιου Νίμιτς, στις συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και το σκοπιανό μόρφωμα, έχει καλέσει τους εκπροσώπους των δύο χωρών, πρέσβεις  Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζόραν Γιόλεφσκι, αντίστοιχα, για να τους συναντήσει στην έδρα του ΟΗΕ, στις 24 και 25 Οκτωβρίου.
Ο Νίμιτς θα συναντηθεί με τους δύο αντιπροσώπους χωριστά και στη συνέχεια από κοινού, με σκοπό την εξεύρεση «αμοιβαίας αποδεκτής λύσης στο θέμα του ονόματος».
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τελευταία επίσκεψη του φον Αντωνάκη στην Αμέρικα, οι Αμερικανοί αφού πρώτα τον συνεχάρησαν για την καταστολή κατά της Χρυσής Αυγής, τον προέτρεψαν να «τελειώνει» με το Μακεδονικό. Στις δε γκριμάτσες που έκανε, του απάντησαν περίπου ως εξής: μέχρι τώρα μας έλεγες ότι το εμπόδιο στην εξεύρεση λύσης ήταν η Χρυσή Αυγή. Άρα, τώρα που τους έκλεισες μέσα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο. Τράβα, λοιπόν, Αντωνάκη και κάνε αυτό που πρέπει!
(ΥΓ): Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η αποθράσυνση των σκοπιανών, ο πρωθυπουργός των οποίων αποκάλεσε χθες την Ελλάδα «Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας», αντιδρώντας στην ονομασία ΠΓΔΜ και δήλωσε πως επιθυμεί μια λύση στο πρόβλημα με την Ελλάδα «με αμοιβαίο σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς», εννοώντας πως δεν πρέπει να αποκλείεται το ήδη υπάρχων «Δημοκρατία της Μακεδονίας»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :