Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ; “ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!”



  Την “αποφασιστικότητα της κυβέρνησης” να προχωρήσει “μέχρι το τέλος στο ξερίζωμα και στην απαξίωση της Χρυσής Αυγής” διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο American Jewish Committee.
«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση», τόνισε. Ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε, πάντως, στο ακροατήριό του που τον χειροκρότησε, όταν αναφέρθηκε «στην σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης που θα δικαστεί», ότι «είναι η Δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση».
Δε φτάνει που προσπάθησε να προαναγγείλει το αποτέλεσμα της δίκης τους είπε και ψέμματα! Ποια δικαιοσύνη Αντωνάκη μας έχει επιληφθεί της υπόθεσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Η Εξόντωση του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αποκλειστικά επιθυμία δική σου και του κόντε Δένδια! ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ! Γιατί κανένας Έλληνας δικαστής δεν θα τολμήσει να δικάσει με τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί!. Όσο και να θέλει να σου κάνει το χατήρι και όσα ανταλλάγματα και αν τους τάξεις το χατήρι σου δεν θα γίνει! Λίγο θα μας ταλαιπωρήσεις, όσο θα διαρκέσει η δίκη, όπου θα συμβούν πολλά και διάφορα στο μεταξύ και θα γελάσει το παρδαλό ερίφιον με σένα και τους ανθρώπους που έστησες… Εν αναμονή! Μην σε στεναχωρήσουμε άλλο τώρα! Έχουμε δρόμο να το κάνουμε!
Αλλά να θυμάσαι πως γελά καλά όποιος γελάει τελευταίος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :