Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ… ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ… ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ;

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏÖÇ PANATHINAIKOS - OFI
Δεν ξέρουμε αν θα πιάσει το πασοκικό κόλπο με τις 58 «προσωπικότητες» και την «Ελληνική Ελιά», αλλά οι… λαδέμποροι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη έτοιμο το… «σχέδιο Β΄», ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου του 2014.
Και πιο συγκεκριμένα, έχουν σκοπό να κατέβουν στις εκλογές με το… ψευδώνυμο «Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα» (και με άλλο έμβλημα). Κι όλα αυτά, διότι μπορεί στις στημένες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται από δω κι από κει, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται με ποσοστά 5-7%, αλλά στην πραγματικότητα το πραγματικό του ποσοστό δεν υπερβαίνει (ούτε με σφαίρες!) το 4%. Όμως, στις προσεχείς ευρωεκλογές ένα κόμμα θα πρέπει να υπερβεί το 4,7% (κι όχι το 3%, όπως ίσχυε παλιά) για να εκλέξει ευρωβουλευτή (λόγω της μείωσης των Ελλήνων ευρωβουλευτών) κι αν το ΠΑΣΟΚ δεν τα καταφέρει θα διαλυθεί το ίδιο βράδυ!
(ΥΓ): Αν κριθεί ότι το «σχέδιο Β΄» (με παρασύνθημα «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς») δεν περπατάει, ο Ντούτσε έχει έτοιμο και «σχέδιο Γ΄»: την κοινή κάθοδο με την ΝΔ, ως «Ευρωπαϊκό Κόμμα»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :