Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΟΥ ΤΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΡΟΥΜΑΝΑ



ALVANOI
Έχουμε πει 100 φορές σε τούτη την εθνικιστική ιστοσελίδα, ότι η εγκληματικότητα των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον διπλάσια απ’ αυτήν που εμφανίζεται στα επίσημα στοιχεία, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα «ανεξιχνίαστα» εγκλήματα. Ε, λοιπόν, κάθε μέρα που περνάει δικαιωνόμαστε όλο και πιο πολύ!
Εξιχνιάστηκε, λοιπόν, η απόπειρα δολοφονίας μιας 20χρονης Ρουμάνας, που είχε γίνει στις 6 Ιουνίου 2011 (τότε δεν είχε χαρακτηρισθεί «ρατσιστικό» έγκλημα, γιατί δεν είχε μπει ακόμα στη βουλή η Χρυσή Αυγή). Πιο συγκεκριμένα, δράστης ήταν ένας 32χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία, ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία που είχε με την νεαρή Ρουμάνα μέσα στο αυτοκίνητό του, την πυροβόλησε στο πρόσωπο και αφού την τραυμάτισε σοβαρά, την εγκατέλειψε, πιστεύοντας ότι την είχε σκοτώσει. Ο 32χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» συνελήφθη τελικά στην Πλατεία Αλβανίας, ε, συγνώμη, στην Πλατεία Αττικής θέλαμε να πούμε…
Να τους χαίρονται τους αλλοδαπούς… πιστολέρος οι «συμπαραστάτες», οι «αλληλέγγυοι» και λοιπές… αντιρατσιστικές δυνάμεις, εσωτερικού και εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια :