Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟ… ΛΟΝΔΙΝΟ



XA-POREIA
Παράκρουση με την Χρυσή Αυγή και την δυναμική που αναπτύσσει, στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό (στις ελληνικές κοινότητες), έχουν πάθει οι πάσης φύσεως αριστεριστές και δεν ξέρουν τι να κάνουν για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο. Κάνουν, λοιπόν, αυτό που ξέρουν καλά: απειλούν και τρομοκρατούν!
Υπάρχει, λοιπόν, στην Αγγλία μια οργάνωση-φάντασμα, με την επωνυμία «Ελληνική Συνέλευση Λονδίνου» (από το όνομα και μόνο βρωμάει ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡCIA από χιλιόμετρα), αποτελούμενη από φοιτητές-γόνους πλουσίων οικογενειών (οι οποίοι μέχρι που να αναλάβουν την επιχείρηση του μπαμπά κάνουν την… επανάστασή τους), που έβγαλε μια ανακοίνωση-περιβόλι με τίτλο «Καταδίκη της Χρυσής Αυγής από την Ελληνική Συνέλευση του Λονδίνου», στην οποία με πρωτοφανές θράσος βγαλμένο απευθείας από τον σταλινικό υπόνομο, καθυβρίζει, συκοφαντεί, απειλεί ευθέως (ακόμα και με ρουφιάνεμα…) και επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους εθνικιστές. Σας παραθέτουμε ένα μέρος απ’ αυτή την ανοιχτή μαρξιστική χαβούζα, η οποία δημοσιεύθηκε σε περίοπτη θέση –που αλλού;- στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:
«…Τέλος, προειδοποιούμε τα διάφορα μέλη της ναζιστικής αυτής συμμορία, να μην διανοηθούν να πατήσουν στη χώρα που διαμένουμε. Είμαστε ξεκάθαρα προετοιμασμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο και να κινήσουμε οποιαδήποτε διαδικασία προκειμένου να ξεμπροστιάσουμε τούτη την γκρούπα, να την εκθέσουμε μπροστά στα μάτια του όλου κόσμου, ώστε όχι μόνο τα υγιή κομμάτια της Βρετανικής κοινωνίας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης να την απομονώσουν.
Πληροφορούμε τα μέλη της ότι μεγάλο μέρος πολιτικά ενεργών Βρετανών, κάθε εθνικής ομάδας, είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν την εξάπλωσή της. Από εδώ και στο εξής, ονόματα Ελλήνων που κατοικούν στο εξωτερικό και δηλώνουν συμπάθεια στην Χρυσή Αυγή θα γνωστοποιούνται στο κοινό, με σκοπό τον στιγματισμό τους.
Καλούμε, τέλος, κάθε Έλληνα, Βρετανό, Γερμανό. Αιγύπτιο, Πακιστανό, κάθε άνθρωπο που αποδίδει σεβασμό στις αξίες ελευθερίας και της ισότητας, να καταδικάσει την οργάνωση αυτή, να στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειές μας, έως ότου άτομα που εκφράζουν μισανθρωπικές αντιλήψεις να λάβουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Η σιωπή είναι συνενοχή».
Συμπέρασμα: Τελικά, τα πονάει και τα… τσούζει πολύ αυτά τα «καλόπαιδα» των Β.Π. (Βορείων Προαστίων) η δυναμική του εθνικιστικού κινήματος. Τόσο που έχουν… λυσσάξει από το κακό τους. Ας φροντίσουν οι μπαμπάδες τους να τους στείλουν τάχιστα –τα προλαβαίνουν δεν τα προλαβαίνουν- μερικούς… αντιλυσσικούς ορούς, μήπως και… θεραπευτούν. Αλλιώς να τους στείλουμε εμείς μερικές… φόλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :