Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1974: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ»!



KASIDIARHS
Επιτέλους, σήμερα η βουλή των Ελλήνων (;), με 205 ψήφους υπέρ, 3 κατά και ένα παρών, ήρε την ασυλία του γνωστού… εγκληματία (Γιαγκούλα και Νταβέλη μαζί), Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις… συνέπειες του νόμου για το χαστούκι που έριξε στην έξαλλη πασιονάρια της Εκάλης!
Το οποίο χαστούκι δεν ήταν ένα απλό χαστούκι, αλλά… «απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης»! Πάλι καλά που δεν ήταν και… απόπειρα ανθρωποκτονίας! Της διώξεως επιμελήθηκε η «Έλα Ελένη, έχουμε θέμα…», όπως σε ζωντανή σύνδεση (!!!) της έλεγε τηλεφωνικά ο Δελλατόλας, κατηγορούμενος ήδη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος (κακούργημα).
Υπάρχει λόγος βεβαίως που απαγγέλθηκε αυτή η εξωφρενική κατηγορία. Το «αδίκημα» στο οποίο υπέπεσε ο Η. Κασιδιάρης, είναι… πταισματάκι και διώκεται με το νόμο περί «απρόκλητης έργω εξύβρισης» (η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν καθόλου μα καθόλου απρόκλητη…), για την οποία απαιτείται η κατάθεση μήνυσης από τον παθόντα (ή την παθούσα). Αλλά εδώ η παθούσα το παίζει… υπεράνω, λέγοντας ότι: «Εγώ δεν καταδέχθηκα να μηνύσω τον κ. Κασιδιάρη. Ούτε καν καταδέχθηκα να πάω στον ιατροδικαστή αν και η μελανιά ήταν εκεί 20 μέρες». Επειδή, λοιπόν, η Κανέλλα θα ’πρεπε να φανεί… υπεράνω, η εισαγγελέας Ελένη φρόντισε ώστε να ασκήσει η ίδια (αυτεπαγγέλτως!!!) τη δίωξη κατά Κασιδιάρη. Επειδή, όμως, δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη για την «έργω εξύβριση», άλλαξε την κατηγορία εφευρίσκοντας «απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης», γιατί η δίωξη έπρεπε να ασκηθεί οπωσδήποτε, για πολιτικούς λόγους!
Ωστόσο, μήνυση κατά των δύο αμερικανοκομμουνιστριών (Κανέλλας και Δούρου) έχει κάνει ο Η. Κασιδιάρης, αλλά η μήνυση αυτή… αγνοείται!!! Καίτοι θα έπρεπε να συσχετισθεί με την υπόθεση του χαστουκιού, αυτό δεν έγινε, κι έτσι δεν ήρθε θέμα άρσης ασυλίας και των αμερικανοκομμουνιστριών στη βουλή. Ίσως έρθει μετά από καμιά… 10αριά χρόνια (σε τόσα περίπου χρόνια από τη διάπραξη του αδικήματος έρχονται στη βουλή οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας των βουλευτών των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου)!
Με τούτα και με τ’ άλλα, το μόνο που φανερώνεται είναι ο απόλυτος πανικός του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος μπροστά στο φαινόμενο Χρυσή Αυγή, πανικός που κάνει την τρίχα τριχιά και το χαστούκι «απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :