Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Τουρκικά φυλλάδια της ΕΔΟΝ (BINTEO)



Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει η νεολαία του ΑΚΕΛ, ΕΔΟΝ, την ερχόμενη Κυριακή κατά του Νάτο και του Συνεταιρισμού Για την Ειρήνη (ΣΓΕ) όπως ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους αλλά και στον τύπο.
Εμείς δεν θα σταθούμε στον σκοπό της εκδήλωσης, ο οποίος μας βρίσκει σύμφωνους, ξεκινώντας βέβαια από διαφορετική αφετηρία και για διαφορετικούς λόγους.


Θέλουμε όμως να κάνουμε αναφορά και παράλληλα να καταγγείλουμε, τα φυλλάδια – κάλεσμα που εξέδωσε η ΕΔΟΝ για την εκδήλωσή της καθώς από την μια πλευρά αναγράφονται οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης στα Ελληνικά και από την άλλη μεριά στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ!

Η εικόνα που αναρτήσαμε πιο πάνω μιλά από μόνη της, αλλά και το βίντεο πιο κάτω, δυστυχώς προδιαγράφουν το αβέβαιο μέλλον μας ως Ελληνισμού της Κύπρου. Αποδεικνύει περίτρανα ότι ζούμε τις πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας μας, αφού οι ...αστείοι πολιτικοί φορείς, δρουν σαν πεμπτοφαλαγγίτες και αλλοιώνουν καθημερινά το Εθνικό φρόνημα του λαού μας.

Δυστυχώς ζούμε στην εποχή που οι διάφορες πολιτικές δυνάμεις, διακρίνονται στην παραποίηση της ιστορίας. Στην εποχή όπου το ΑΚΕΛ, η δήθεν αριστερά, και το ΔΗΣΥ, η δήθεν δεξιά, έχουν μεταλλαχτεί σε όμορες δυνάμεις. Δεν πέρασαν άλλωστε και πολλές μέρες που ο υπερπατριώτης, για κάποιους, κ. Νίκος Αναστασιάδης, έπλεε στις ίδιες γραμμές με το ΑΚΕΛ, αφού αποκαλούσε τους τουρκοκύπριους συμπατριώτες του.

Δεν σέβονται ούτε καν αυτές τις μέρες την ιστορική μνήμη των μεγάλων ηρώων μας, αφού στις 3/3/57 έπεφτε μαχόμενος ο Σταυραετός του Μαχαιρά, ο  Γρηγόρης Αυξεντίου (αναφέρουμε και το όνομα επειδή ίσως και να μην τον γνωρίζουν), ενώ στις  14/3/57 άφηνε στο ικρίωμα την τελευταία του πνοή, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, τραγουδώντας τον Ύμνο εις την Ελευθερία. Κανένας εξ αυτών δεν έχυσε το αίμα του, ούτε για την λεγόμενη επανένωση αλλά ούτε για ελληνοτουρκική «φιλία». Και οι δύο έπεσαν ηρωικά για την αυτοδιάθεση και την ΕΝΩΣΗ. 
Έβλεπαν τον χάρο στα μάτια χωρίς να τον φοβούνται, απαρνούμενοι τον θάνατο, αφού αυτός θα τους οδηγούσε στις αγκάλες της δαφνοστεφανωμένης μάνας, της ΕΛΛΑΔΑΣ

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να θέσουμε το ερώτημα. Θα είχαμε άδικο αν μετά από αυτές τις πράξεις σας σας αποκαλέσουμε "τουρκόφιλους" και "τουρκολάγνους"; 

Ε.Κ.Ε.Κ.Φ. ΜΕΤΩΠΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :