Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ… ΝΙΚΟΛΑΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ



chaushesku
Τα μάθατε τα νέα; Η Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει το… Άουσβιτς και τη Μακρόνησο! Ποιος τα λέει αυτά; Τα ορφανά του Τσαουσέσκου και της φοβερής και τρομερής Σεκιουριτάτε, που άλλαξαν αφέντη και σήμερα είναι πλέον αμερικανοκομμουνιστές με τη… βούλα των Σόρος και ΣΙΑ, εκμεταλλευόμενοι βίντεο της πλάκας που διακινεί βρετανικό κανάλι, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για αστεία. Όχι, λένε τα ορφανά του Νικολάε, είναι προτροπή σε… βαριές κακουργηματικές πράξεις. Και ζητούν να επέμβει το σύστημα και να ανοίξει κάτεργα για τους εθνικιστές, κυριολεκτικά χάρη γούστου.
Και με την ευκαιρία, αμολάνε μελάνι και για τη δίκη του συναγωνιστή Κασιδιάρη, που οι ίδιοι προκάλεσαν με στημένες κατηγορίες και με τους συνήθεις ψευδομάρτυρες. Ιδού οι… Πουαρώ του συνονθυλεύματος που αναβιώνουν τον… Νικολάε Τσαουσέσκου:
«Η Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει το Άουσβιτς» Τελικά σε αυτή τη χώρα η μόνη που έχει αμφιβολίες για τον ναζιστικό-εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής είναι η κυβέρνηση. Το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ του βρετανικού Channel 4, όπου ο υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ Πλωμαρίτης απειλεί να κάνει σαπούνια τους μετανάστες και να ξανανοίξει τους φούρνους, απλά αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουν: η Χρυσή Αυγή έχει σαν «ιδεολογία» τον ναζισμό και το έγκλημα. Ταυτόχρονα, ο Πυρήνας Ρόδου της ΧΑ απειλεί να εξορίσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πέτρο Τατσόπουλο στη Μακρόνησο (μωραίνει Κύριος…) και εκτοξεύει απειλές θανάτου εναντίον των αριστερών πολιτών. Τελικά τι θα κάνει η κυβέρνηση; Θα συνεχίσει τα πολιτικά ανοίγματα στη Χρυσή Αυγή ή θα βάλει φραγμό σε αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα;
Δεν είναι προφανές ότι όταν βρισκόμαστε μπροστά σε προτροπές για βαριές κακουργηματικές πράξεις πρέπει να μπαίνουν στην άκρη τα μικροκομματικά επικοινωνιακά παιχνίδια της δεξιάς «πολυκατοικίας»; Ελπίζουμε ότι αύριο που είναι η δίκη Κασιδιάρη θα διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή της και δεν θα αφεθούν οι χρυσαυγίτες να δώσουν σόου επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν μάρτυρες και δικαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :