Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ



625989332
«Αιφνιδιαστική» επίσκεψη στα Εξάρχεια πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο… αγέρωχος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Ν. Δένδιας, με ύφος χιλίων λόρδων καιμε τη συνοδεία κουστωδίας αστυνομικών και δημοσιογράφων, για να δείξει στην πράξη ότι η συγκυβέρνηση έχει εμπεδώσει το αίσθημα της… ασφάλειας στον ελληνικό λαό κι ότι επί των ημερών του δεν υπάρχουν… άβατα. Βέβαια, πριν από την επίσκεψη –από το απόγευμα κίολας-, εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν «καθαρίσει» το χώρο, για να μην έχει τίποτα κακά… συναπαντήματα.
Η απάντηση των αναρχοκομμουνιστών δεν άργησε να ’ρθει, κάνοντας στάχτη τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του… αγέρωχου. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ένα «Τάγμα Εφόδου» αποτελούμενο από καμιά 20σαριά «κοινωνικούς αγωνιστές» επέδραμε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, που βρίσκεται στην οδό Λεωχάρους, πέταξαν στην είσοδο επτά βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια την κοπάνησαν ανενόχλητοι, προς δόξαν του… δόγματος «νόμος και τάξη» που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση. Αγέρωχε, με τις υγείες σου!
Η δεύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα
Συναγερμός πριν από λίγη ώρα στο Αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας αφού νωρίτερα δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων. Σημειώνεται οτι είναι η δεύτερη επίθεση σε Αστυνομικό Τμήμα στο κέντρο της Αθήνας μετά την απόπειρα εισβολής στο ΑΤ Εξαρχείων πριν από περίπου ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :