Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

«ΣΥΡΜΑ» ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




Μέχρι και την μακρινή Αυστραλία έχει φτάσει η φήμη 
της Χρυσής Αυγής, σε τέτοιο βαθμό που να ασχολείται με το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών και την ανάσχεσή του η κρυόπλαστη κυράτσα της φωτογραφίας που σας παραθέτουμε, η οποία τυγχάνει πρωθυπουργός της Αυστραλίας και λέγεται Τζούλια Γκίλαρντ!
Με αφορμή, λοιπόν, συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη σε ομογενειακό ραδιόφωνο της Μελβούρνης, στην οποία ειπώθηκε ότι βουλευτές του κινήματος θα επισκεφθούν την Αυστραλία για να συναντήσουν τους εθνικιστές ομογενείς μας, ερωτήθηκε η κρυόπλαστη που λέγαμε και είπε… δημοκρατικότατα πως δεν πρόκειται να δώσει βίζα σε χρυσαυγίτες:
«Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες».


Άρα, η… κρύα ήταν πολύ καλά πληροφορημένη για την Χρυσή Αυγή. Το οποίον σημαίνει ότι κάποιοι την πληροφόρησαν σχετικά, με τον δικό τους τρόπο βεβαίως. Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί; Προφανώς οι διεθνείς σιωνιστές, οι οποίοι έντρομοι από την εθνικιστική αφύπνιση στην Ελλάδα, έχουν ρίξει… σύρμα στους δικούς τους από τη μια άκρη του κόσμου μέχρι την άλλη, να βάζουν κάθε λογής εμπόδια στην πορεία της Χρυσής Αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια :