Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ξυπνάτε, μας πουλάνε! Αποκαλύπτουμε ΞΑΝΑ την σκευωρία (ΒΙΝΤΕΟ ντροπή)


Στα πλαίσια του δικοινοτικού προγράμματος «Οικονομική Αλληλεξάρτηση» και σε συνεργασία με το Τουρκο«κυπριακό» Εμπορικό Επιμελητήριο,το ΚΕΒΕ άρχισε εκστρατεία διαφώτισης με στήριξη από το πρόγραμμα UNDP– ACTΗ UNDP για όσους ξεχνούν (παραθέτουμε σχετικό σύνδεσμο) έπαιξε βρώμικο παιχνίδι κατά την διάρκεια του δημοψηφίσματος αλλά και ακολούθως για να στρώσει το δρόμο σε ένα νέο σχέδιο ξεπούλησης του Κυπριακού. Τι γράφαμε τότε σε άλλη ανάρτηση μας (παραθέτουμε άλλο σχετικό σύνδεσμο): «O πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπους (γνωστό γεράκι της αμερικανικής επιθετικής εξωτερικής πολιτικής), ευχαρίστησε δημόσια την USAID
για την δράση της υπέρ των αμερικανικών συμφερόντων. Μόνο στην Κύπρο αριστεροδέξιοι καλυμμένοι με μανδύα, οι μεν του «αριστερού προοδευτικού» και οι δε του «δεξιού εκσυγχρονιστή», μπορούν να συνδέονται με την αμερικανική πρεσβεία ή με παρακλάδια της και να θεωρούν ότι έτσι υπηρετούν την Κύπρο. Ειδικά στην Κύπρο, η δράση της USAID είναι στενά συνυφασμένη με οργανώσεις του ΟΗΕ όπως την περιβόητη UNOPS αλλά και την UNDP και ACT (και οι δύο χρηματοδότες του Προγράμματος «Κύπρος 2015» που είναι υπό εξέλιξη) και τις οποίες χρησιμοποιεί ως καμουφλάζ για να διοχετεύει χρήματα, πόρους και άλλες ανταμοιβές (π.χ. προσκλήσεις στην αμερικανική πρεσβεία, ταξίδια στην αμερικανική πρωτεύουσα, διευκολύνσεις για απόκτηση ακαδημαϊκών τίτλων κ.ά.). Στόχος των δραστηριοτήτων είναι να διασφαλιστεί ότι η λύση που θα προκύψει θα εξυπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα, έστω κι αν σημαίνει τουρκική επικυριαρχία στην Κύπρο. Πριν μερικά χρόνια και ιδίως πριν το δημοψήφισμα του 2004, τα πράγματα ήσαν πολύ πιο εμφανή, καθώς η USAID και η UNDP πορεύονταν μαζί όπως εμφανιζόταν και στην επίσημη ιστοσελίδα της UNDP.». Όλοι αυτοί περίμεναν τις κατάλληλες, ευνοϊκές για εκείνους, συνθήκες για να βγουν από τα καβούρια τους, δηλαδή την εκλογή του "good guy" ΥΠΕΡπατριώτη Ανα(ν)στασιάδη, όπως γράφαμε σε άλλη δημοσίευση μας προεκλογικά (παραθέτουμε 3ο σχετικό σύνδεσμο).
Η εκστρατεία περιλαμβάνει την προβολή ταινίας (παρουσιάζουμε πιο κάτω) η οποία γνωστοποιεί τα ‘οικονομικά οφέλη’ που θα προκύψουν για ολόκληρη την Κύπρο από την ΔΔΟ και την αγαστή σχέση με την Τουρκία.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης, διαφαίνεται η σημαντική επίδραση που μπορεί να επιφέρει μία λύση του Κυπριακού στην οικονομία ως σύνολο και επιβεβαιώνονται οι διαπιστώσεις του ΚΕΒΕ και του Τουρκο«κυπριακού» Εμπορικού Επιμελητηρίου, που προκύπτουν από αριθμό στοιχείων που υπάρχουν, καθώς και μελετών που έχουν διεξαχθεί.
Ο κ. Πηλείδης σημείωσε ότι μια ενδεχόμενη συνθήκη για αποφυγή διπλής φορολογίας με την Τουρκία θα επιτρέψει στην Κύπρο να παρέχει σωρεία επαγγελματικών υπηρεσιών σε τουρκικές εταιρείες που θα είναι εγγεγραμμένες στο νησί, ενώ γενικότερα θα αναπτυχθούν οι εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με την ΤουρκίαΔηλαδή θα επιτρέψουμε να έρθουν τουρκικά κεφάλαια στην Κύπρο και να εξαγοράσουν την διαλυμένη οικονομία μας, αφού τα πάντα θα είναι τα πάντα σε τιμές «εκπτώσεων».
Ακολούθως ανέφερε ότι η επίλυση του Κυπριακού θα δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας και η Κύπρος θα αποτελεί πλέον αναμφισβήτητα το πιο σταθερό μέρος στη νευραλγική περιοχή στην οποία βρίσκεται. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια την προσέλκυση μεγάλων τουρκικών επενδύσεωνΕπιβεβαιώνοντας τα πιο πάνω.
Είπε, επίσης, ότι ευνοϊκές επιπτώσεις θα υπάρξουν και στον τουρισμό αλλά και άλλους οικονομικούς κλάδους που δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί, ενώ όπως τονίζεται και στο βίντεο, η Κύπρος θα μπορεί να εισάγει προϊόντα που κατασκευάζονται στην τουρκίαΔηλαδή να πλημηρήσουμε την αγορά μας με τούρκικα προϊόντα, υπό το προσωπείο της ανάπτυξης, χρηματοδοτώντας τον αιώνιο εχθρό του Ελληνισμού και σφαγέα των προγόνων μας.
Αυτά και άλλα πολλά δήλωσε ο «Μέγας άνδρας» της κυπριακής κεφαλαιοκρατίας και κλητήρας της οικονομικής ελίτ της χώρας, μαζί με τον «πεφωτισμένο» νομπελίστα Πισσαρίδη, με τις τρανές ιδέες που βιώσαμε κατά το παρελθόν που μόνο τον όλεθρο μπορούν να φέρουν. Μίας οικονομικής συμμορίας κλεπτοκρατών που καταλήστευσε και υποδούλωσε της πατρίδα μας στους ξένους τοκογλύφους και που τώρα θέλουν να την τουρκοποιήσουν.
Όλα για το χρήμα και την εξουσία, σε βάρος του είδη δοκιμαζόμενου λαού μας. Άλλωστε μόνο αυτό νοιάζει τους κλεπτομανείς αξιωματούχους του Ελληνισμού, αφού βλέπουν το Αιγαίο αλλά και το Κυπριακό σαν μια γέφυρα ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων. Σε αυτές τις μειοδοτικές δηλώσεις αλλά και τα θλιβερά τεκτενόμενα στο Κυπριακό, καμία αντίδραση από τους υπόλοιπους κατά τα άλλα φλύαρους (μόνο προεκλογικά) ριψάσπιδες πολιτικάντηδες μας, αφού και αυτοί νοιάζονται για το βρώμικο κέρδος. Βλέπετε, τα οικονομικά συμφέροντα είναι υπεράνω αξιών και φρονημάτων και τα κόμματα είναι εκεί για να τα εξυπηρετούν.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέτει για πολλοστή φορά το ερώτημα, μήπως η κρίση είναι τεχνητή και μήπως κάποιοι εσκεμμένα οδήγησαν την Κύπρο και τον λαό μας σε αυτά τα δύσβατα οικονομικά μονοπάτια;
Ο λαός μας πρέπει να αφυπνιστεί. Μας πουλάνε για οικονομικά επιχειρηματικά οφέλη και πρέπει να το κατανοήσουμε. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων μας, που άφησαν την τελευταία τους πνοή υπέρ βωμών και εστιών.
Κάνουμε κάλεσμα στον Κυπριακό Ελληνισμό να πυκνώσει τις γραμμές του δύσκολου αγώνα μας και όλοι μαζί ενωμένοι να φυλάξουμε τις νέες Θερμοπύλες.
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια :