Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πριν λίγο η κυβέρνηση Ανα(ν)στασιάδη ΕNEΚΡΙΝΕ τα χριστουγεννιάτικα επιδόματα για τους αλλοδαπούς



Όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από εγκυρότατες πηγέςπριν από λίγα λεπτά δόθηκε εντολή από την Υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία εκτελεί άνωθεν εντολές φυσικά που προέρχονται από την βουλή αλλά και κατά κύριο λόγο από το προεδρικό μέγαρο διά στόματος του μέγα ΥΠΕΡπατριώτη Νίκαρου Ανα(ν)στασιάδη, όπως δοθούν άμεσα χριστουγεννιάτικα επιδόματα στους μετανάστες.
Εσχάτη πρόκληση σε τέτοιους χαλεπούς
καιρούς, η υποτακτική κυβέρνηση του μνημονίου να εγκρίνει ακόμα επιδόματα, όταν κατά εκατοντάδες οι συμπατριώτες μας αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, μη μπορώντας πλέον να ζήσουν κάτω από τα δυσβάστακτα μέτρα και την οικονομική εξαθλίωση που μας επέβαλαν να βρισκόμαστε οι κρατούντες για δικά τους λάθη και παραλείψεις.
Η εντολή που δόθηκε συγκεκριμένα είναι να εκδοθούν οι επιταγές μέχρι τις 23/12/13, που θα περιλαμβάνουν και το χριστουγεννιάτικο επίδομαΤο ύψος του χριστουγεννιάτικου επιδόματος θα είναι το ίδιο με το μηνιαίο, αλλά με 20% περικοπή, δηλαδή για τον μήνα Δεκέμβρη θα λάβουν σχεδόν διπλάσιο ποσό αφού θα λάβουν και το μηνιαίο «μισθό» αλλά και το μπόνους.
Όπως πληροφορούμαστε δε, τα όσα με περισσό θράσος διατυμπάνιζαν οι ψεύτες πολιτικάντηδές μας στα κανάλια, περί μέτρων λιτότητας και για τους μετανάστες με αποκοπές επιδομάτων και ανταλλαγή τους με τα γνωστά ΔΗΘΕΝ κουπόνια, είναι όλα φούμαρα. Όλοι οι μετανάστες που αναγνωρίστηκαν για λήψη βοηθήματος μέχρι το τέλος του 2012 συνεχίζουν να λαμβάνουν κανονικά τα επιδόματά τους, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ, αφού δεν μπορούν ΔΗΘΕΝ να αλλάξουν την νομοθεσία και συνεχίζουν με βάση αυτό που προβλέπει ο νόμος.
Την ίδια ώρα που καταρράκωσαν τον Κυπριακό Ελληνισμό, τον εξαθλίωσαν, άφησαν τα άπορα Ελληνόπουλα χωρίς συσσίτια στο σχολείο, κόβουν την θέρμανση, απειλούν με εκποίηση της πρώτης κατοικίας, η ανεργία μαστίζει το κάθε νοικοκυριό, χιλιάδες οικογένειες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, άλλοι βρίσκουν τροφή μέσα από τα σκουπίδια, ενώ σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά αδιέξοδα από τα χαράτσια και την βαριά φορολογία, πολλοί οδηγούνται στην αυτοκτονία και πολλά άλλα, κάποιοι εγκρίνουν και δίνουν ΑΜΕΣΕΣ εντολές όπως δοθούν χριστουγεννιάτικα επιδόματα.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταγγέλλει την κυβέρνηση του μνημονίου και όλα τα κ(υ)νοβουλευτικά κόμματα και αφήνει τα πιο πάνω στοιχεία στην κρίση του κάθε συμπατριώτη μας. Εμείς απαιτούμε όπως παραιτηθούν ΑΜΕΣΑ οι εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων που οδηγούν την χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Φτάνει πλέον η κοροϊδία. Μπουχτίσαμε από τις φανφάρες και τα ψέματα που ξεστομίζουν κατά καιρό η κουστωδία του ΔΗΣΥ, συναγελαζόμενοι με όλους τους υπόλοιπους.
Για κάποιους δυστυχώς η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου σε αυτό το νησί δεν είναι θεμιτή και έβαλαν σαν στόχο να το εξαλείψουν, με κύριους βοηθούς τους εδώ κομπάρσους τους στο βρώμικο έργο που διαδραματίζεται στις πλάτες του λαού. Αν δεν αντιδράσει ο λαός, τότε θα είμαστε η τελευταία γενιά των Ελλήνων σε αυτό τον τόπο.
Θα το επιτρέψετε;; Εμείς ΟΧΙ! Εσείς;
Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια :