Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!



Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές, γιατί οι συριζομούρηδες και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», εξαντλούν τη «συμπαράσταση» και την «αλληλεγγύη» τους στα λόγια και δεν παίρνουν τους λαθρομετανάστες στα σπίτια τους, έστω και λίγες μέρες, εναλλάξ όλοι οι σύντροφοι, για να μην τους γίνονται και φόρτωμα. Προφανώς, γιατί παραμύθι κυρά μου «αντιρατσιστές» μπορεί να’ ναι, κορόιδα όμως δεν είναι!

Αλλά, μια ευαίσθητη 19χρονη στη πόλη Όρνσκολντσβικ της Σουηδίας, προφανώς εμποτισμένη με τα «αντιρατσιστικά» κηρύγματα της Νέας Εποχής, λυπήθηκε τρείς «ευπαθείς» από την Ρουμανία που ζητιάνευαν έξω από εμπορικό κέντρο και αποφάσισε να τους καλέσει στο σπίτι της, να φάνε κάτι, να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο και να κοιμηθούν στο κρεβάτι σαν άνθρωποι. Πως της το ανταπέδωσαν; Την βίασαν ομαδικά!

(ΥΓ): Λέτε να διαβάσουν την είδηση οι γνωστές στερημένες φεμινίστριες του ευρύτερου «προοδευτικού» χώρου –που πολύ θα ήθελαν να βιαστούν ομαδικά από τρεις… λόχους- και ν’ αρχίσουν να καλούν λαθρομετανάστες στα σπίτια τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια :