Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: H ΔΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΜΕ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΜΕ!




Όταν τελειώνει η Νέα Δημοκρατία, με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και μια κλίκα επίορκων δικαστικών να στήνουν πολιτικές διώξεις και προφυλακίσεις Ελλήνων Εθνικιστών, τότε αναλαμβάνει η νέα τρομοκρατία υπό την αιγίδα όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και φυσικά των δημοσιογραφικών λακέδων που διαμορφώνουν κατά το δοκούν την ελληνική κοινή γνώμη.

Την ευθύνη της ξεκάθαρης δολοφονικής επίθεσης στο στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ι. Λ., ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση υπό τον πομπώδη τίτλο «Ομάδα επίθεσης Σαχζάτ Λουκμάν». Πρόκειται σαφώς για τα γνωστά στις αρχές παρακρατικά μίσθαρνα όργανα, τα οποία κατά καιρούς αναλαμβάνουν τις ειδικές αποστολές του αντεθνικού Καθεστώτος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και δη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.



Επί της ουσίας, δεν πρόκειται για μια απλή ανάληψη ευθύνης αλλά για μια σαφή τρομοκρατική προκήρυξη, όπου περιγράφεται παραστατικότατα ο τρόπος δράσης και το χρονικό της επίθεσηςκαι επισημαίνεται σαφώς πως οι παρακρατικοί είχαν τη δυνατότητα αναβολής ή ακύρωσης της ενέργειας για να μην τραυματιστεί κάποιος, επέλεξαν όμως αυτή να εκδηλωθεί κανονικά με στόχο την δολοφονία ενός Χρυσαυγίτη!

Ενδεικτικό της παρακρατικής φύσης της τρομοκρατικής οργάνωσης το γεγονός ότι εκθειάζει την κυβέρνηση Σαμαρά για την εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής καθώς και των εκτελεστικών της οργάνων, το άνοιγμα φακέλων παλαιοτέρων υποθέσεων (γιατί αυτό έπρεπε να γίνει), την προφυλάκιση και την πορεία προς τη δίκη τους». Η ψοφοδεξιά Σαμαρά λοιπόν, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση -εν μέσω γενικής κοινωνικής κατακραυγής- να δέχεται τα συγχαρητήρια των παρακρατικών!

Το σημείο όμως στο οποίο αποκαλύπτεται σε όλο του το βάθος το οργανωμένο σχέδιο Κράτους και παρακράτους να χτυπηθεί με κάθε μέσο η Χρυσή Αυγή, είναι το εξής: «Τελικά η δίκη-παρωδία ξεκινά πάντα στα πλαίσια της αστικής νομιμότητας και υπό την ευθύνη της διεξαγωγής της από τους αριστερούς κλόουν-διαχειριστές της εξουσίας. Αυτοί, επειδή ξέρουν πολύ καλά πως οι κρατικές λειτουργίες έχουν συνέχεια και γι’ αυτό άλλωστε τις υπηρετούν πιστά, προκρίνουν (ψευδώς) τη «δίκαιη αντιμετώπιση και τιμωρία» τους»!

Συμπτωματικό το γεγονός ότι ίδια ακριβώς είναι η επιχειρηματολογία των ακροαριστερών που αξιώνουν ρόλο πολιτικής αγωγής και λαμβάνουν ένα πακτωλό χρημάτων από τη Μέρκελ και το γερμανικό κράτος για να διασπείρουν το μίσος τους κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος; Συμπτωματικό το γεγονός ότι τα ίδια ακριβώς ισχυρίζονται βουλευτές του ΚΚΕ και του Σύριζα, πρωταγωνιστώντας σε εκδηλώσεις που άμεσα ή έμμεσα προτρέπουν σε άσκηση βίας κατά Εθνικιστών;

Υπάρχουν λοιπόν, ναι ή όχι, ηθικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης κατά ενός Χρυσαυγίτη, ως συνέχεια μια σειράς αντίστοιχων επιθέσεων σε στελέχη, μέλη, φίλους ακόμη και σε συνηγόρους υπεράσπισης διωκόμενων Εθνικιστών;

Η τρανότερη απόδειξη του γεγονότος ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί είναι το γεγονός ότι κανένα απολύτως κόμμα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε ούτε τη συγκεκριμένη, ούτε και καμία άλλη από τις δολοφονικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Η απάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προς τα παρακρατικά σκυλιά του αντεθνικού Καθεστώτος, δεν μπορεί να διαφέρει από την αντίστοιχη προς τη Χούντα Σαμαρά που ανήγαγε τους αριστερούς τρομοκράτες σε κατηγόρους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας:

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratos-kai-parakratos-kata-chrushs-aughs-h-dikh-den-paei-opws-schediazame-a#ixzz3bH54jGCJ

Δεν υπάρχουν σχόλια :