Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΙΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΛΛΗ… ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ!


Γράφει ο Αντίοχος

Χθες, 30 Απριλίου, ολοκληρώθηκε η δεκαήμερη μεγάλη κοινή άσκηση «Ηνίοχος», των ελληνικών-αμερικανικών και ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, που έγινε για πρώτη φορά (όπως λέμε «πρώτη φορά αριστερά»…). Ωστόσο, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη άσκηση Ελλάδα, Ισραήλ και ΗΠΑ συμμετέχουν σε… νέα άσκηση στην Μεσόγειο!

Πρόκειται για την αεροναυτική άσκηση με την επωνυμία «Noble Dina 15» η οποία διεξάγεται από την Κρήτη μέχρι την Χάιφα του Ισραήλ.

Η άσκηση Noble Dina -που θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου 2015- θα εκτελεστεί σε τρεις φάσεις:

-A’ Φάση (29 Απριλίου – 3 Μαΐου), διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους και της Ανατολικής Μεσογείου και εν όρμω, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ (ΚΕΝΑΠ) στην Σούδα Κρήτης.


-Β΄ Φάση (4 – 11 Μαΐου), διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους και της Ανατολικής Μεσογείου και εν όρμω, στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου στην Χάιφα Ισραήλ.

-Γ΄ Φάση (11 – 14 Μαΐου), διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο η Ελλάς!

(ΥΓ): Και βέβαια, εκτός όλων των άλλων, η μετατροπή της Ελλάδος σε δορυφόρο του Ισραήλ, εγκυμονεί τον θανάσιμο κίνδυνο να βρεθεί στο στόχαστρο των φανατικών του Ισλάμ. Και με 2 εκατομμύρια ανεξέλεγκτους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στα εδάφη της, σίγουρα θα είναι πολύ εύκολη λεία! Άραγε, το έχουν σκεφτεί αυτό οι Τσιπροκαμμένοι ή τα δίνουν όλα χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια :