Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ: ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 26ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!



Στο νοσοκομείο, μαχαιρωμένος στο πόδι, κατέληξε 26χρονος που είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με πορεία που πραγματοποιούσαν παρακρατικοί στο κέντρο των Αθηνών. Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο νεαρός φορούσε μπλούζα με την Ελληνική Σημαία, σε αντίθεση με την ντιρεκτίβα των ερυθρών κομισαρίων της «απελευθερωτικής βίας».

Φυσικά δεν υπήρξε ούτε μία σύλληψη, ούτε καν μία προσαγωγή, παρότι οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολούθησαν, από διακριτική απόσταση πάντα, το μαχαίρωμα ενός νέου ανθρώπου από μία συμμορία. Αυτό, σε συνδυασμό με τις δεκάδες επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο καιρό εναντίον της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύει δύο πράγματα:
Τα σκυλιά του καθεστώτος έχουν… λυσσάξει, επιτεθόμενα εναντίον κάθε πιθανού και απίθανου στόχο
Οι παρακρατικοί δρουν με την ανοχή της αστυνομίας, η οποία τους αφήνει να καίνε, να σπάνε και να μαχαιρώνουν «μέρα – μεσημέρι», για να βολέψει την ιδεοληψία της συγκυβερνήσεως.

Η συγκυβέρνηση, συνεχίζοντας στον δρόμο της πασοκονουδούλας, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, προκειμένου να κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Σε αυτή την προσπάθειά τους, αδιαφορούν για την ύπαρξη «παράπλευρων απωλειών», όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :