Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ “ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ” ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ Α.ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ “ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ” ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ -ΞΕΧΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ “ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ” ( ΒΙΝΤΕΟ)

XXX

Ο Αργύρης Ντινόπουλος έλεγε ότι ο Χατζηνικολάου είχε ευθύνη για τα δάνεια  του Άλτερ και ο Νικολάκης βγήκε και του απάντησε…
«Πρώην δημοσιογράφος που λέει γελοιότητες και κάνει θλιβερές χυδαίες επιθέσεις, εκφοβιστής και λογοκριτής του Τύπου, αντισυνάδελφος, διακατεχόμενος από αντιλήψεις συλλογικής ευθύνης, (σσ. και κρυπτοναζιστής δηλαδή συν τοις άλλοις), βουλευτής που λειτουργεί σε επίπεδο κουτσομπόλας, υποκριτής, αήθης, χαμηλής κοινοβουλευτικής ποιότητος που βρίσκεται σε εκτροπή», έλεγε το 2013, ο Χατζηλαλάκης όταν παρενέβη τηλεφωνικά σε εκπομπή της  ΝΕΤ, για να απαντήσει στην επίθεση που του έκανε ο τότε υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.
Συγκεκριμένα, σε σχόλιο χρήστη που τον κατηγορούσε για κωλοτούμπα, απάντησε:
“Μου ζήτησε δουλειά. Του έδωσα. Δεν λειτουργώ εκδικητικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσλαμβάνω κάποιον που μου έχει επιτεθεί”.
Δυο  Κομανέντσηδες της πολιτικής και της δημoσιογραφίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :