Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ – ΣΥΡΙΖΑ



Γράφει ο Αντίοχος

Προ ολίγων ημερών, ο γραμματέας της νουδούλας Παπαμιμίκος (ο οποίος ως γραμματέας εκφράζει το κόμμα κι όχι τον εαυτό του…), είχε ζητήσει με συνέντευξή του τον σχηματισμό κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», για να… εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο.

Ο ίδιος, σε νέα συνέντευξή του, στην Εφημερίδα των Ιών της Παρασκευής, επανέλαβε επακριβώς την πρότασή του: «Η συμφωνία, που μακάρι να επιτευχθεί, πρέπει και να εφαρμοστεί. Δεν θεωρώ πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δείγματα γραφής της. Τώρα χρειάζεται μια μεγάλη εθνική υπέρβαση προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα. Φυσικά και θα υπάρξουν δυσκολίες σε ένα τέτοιο εγχείρημα, αλλά οι συνθήκες απαιτούν μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας…».

Ωστόσο, για να φύγει κάθε αμφιβολία για το αν είναι επίσημη θέση της νουδούλας η συνοδοιπορία με τους Τσιπροκαμμένους, και ο φον Αντωνάκης μιλάει σε παρέμβασή του σε σημερινή εφημερίδα, για «μεγάλη συνεννόηση», δηλαδή για «μεγάλη συγκυβέρνηση»:

«Στις μεγάλες δυσκολίες που εμείς αντιμετωπίσαμε, και τις οποίες παρ’ όλα αυτά ξεπεράσαμε, είχαμε τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι μας. Σε όλα! Σήμερα ακριβώς επειδή γνωρίζουμε από τι κινδύνους απειλείται η χώρα,εμείς τους προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση ώστε να αλλάξει η χώρα πολιτική. Μεγάλη συνεννόηση, για να βγουν εκείνοι από τα ολοφάνερα αδιέξοδα τους, για να βγει η Ελλάδα από τους κινδύνους που αντιμετωπίζει…».

Συμπέρασμα: Αυτός πάει γυρεύοντας… Έτσι, μετά τα πράσινα, οι νεοδημοκράτες ας αρχίσουν να προβάρουν τα… ροζ.

(ΥΓ): Γεια σου Αντώνη Σαμαρά, που θα μας… σώσεις από την αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :