Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΝΕΟ επεισόδιο: Αστυνομικοί κατηγορούν για “ρατσιστική συμπεριφορά” την Κωνσταντοπούλου και απειλούν: “Ας φυλάξει μόνη της η Ζωή τη Βουλή….το κάνει καλά”!

konstantopoulou

Αίτημα αποχώρησης από τη φύλαξη της Βουλής θα υποβάλουν οι συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών, καταγγέλλοντας… «ρατσιστική και τυραννική» συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής απέναντι σε άνδρες των ΜΑΤ.
Την αντίδραση αυτή των αστυνομικών προκάλεσε η καταγγελία ότι με «εντολή» της Προέδρου της Βουλής απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτήριο του Κοινοβουλίου σε άνδρες των ΜΑΤ που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του Κοινοβουλίου.
«Λυπούμαστε που ένας θεσμός εκπροσωπείται από ρατσιστικές και τυραννικές θέσεις» δήλωσε το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος, ενώ συμπλήρωσε πως «η συμπεριφορά αυτή εξευτελίζει το θεσμό της Προέδρου της Βουλής».
Όπως είπε θα υποβληθεί αίτημα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ προκειμένου οι δυνάμεις των ΜΑΤ να μην φυλάνε πλέον τη Βουλή αφού «θεωρώ ότι η πρόεδρος της Βουλής τη φυλάει πολύ καλά». «Οι αστυνομικοί δεν μπορούν να δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :