Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μόλις διογκώθηκε το κύμα λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα και προκειμένου να το κρύψουν όσο μπορούν από τον ελληνικό λαό, τα συστημικά ΜΜΕ δημοσίευαν αποσπασματικές ειδήσεις του τύπου «50 μετανάστες αποβιβάστηκαν στην Λέσβο και 10 στη Σάμο» και ποτέ μα ποτέ, τον συνολικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινώς στην Ελλάδα. Τώρα, που το κύμα έγινε… τσουνάμι, επιστρατεύουν τη γνωστή μέθοδο της μισής αλήθειας! Ιδού χθεσινό σχετικό δημοσίευμα του δήθεν «έγκριτου» Βήματος:

«Συνολικά 457 παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες αποβιβάστηκαν από το πρωί της Δευτέρας έως το πρωί της Τρίτης σε ελληνικά νησιά. Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, στο διάστημα αυτό καταγράφηκαν 12 περιστατικά-επιχειρήσεις διάσωσης, στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου, Χίου, Καλύμνου και Κω».

Ποια είναι η αλήθεια ολόκληρη κι όχι η… μισή; Αυτή που παρουσιάσαμε χθες στο «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», βασιζόμενοι στα επίσημα στοιχεία του Λιμενικού, τα οποία μπορεί εύκολα να τα διασταυρώσει ο καθένας με μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα του. Ότι δηλαδή, την Δευτέρα εισήλθαν στην Ελλάδα 861 λαθρομετανάστες κι όχι μόνο 457 που είδε το «Βήμα»!

Γιατί κρύβουν τους πραγματικούς αριθμούς; Για να μην αφυπνιστεί ποτέ ο ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια :