Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ… ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑFYLAKES
Με αφορμή την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του (προστατευόμενου του ΣΥΡΙΖΑ και των… βλασταριών του) κακοποιού Π. Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, έχω να παρατηρήσω τα κάτωθι:
Σε όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου οι βαρυποινίτες και σκληροί κακοποιοί δεν κρατούνται σε κοινές φυλακές με κρατουμένους με ελαφρές ποινές, για συνηθισμένα αδικήματα, αλλά σε ειδικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, στις οποίες η απόδραση είναι άγνωστη λέξη και που δεν έχουν καμία επαφή με τους «ελαφροποινίτες» κρατουμένους. Εκεί, συνήθως σφάζονται μεταξύ τους κι έτσι η κοινωνία απαλλάσσεται από τα παράσιτα του είδος των!
Επίσης, επειδή πολύς λόγος γίνεται για «όσμωση» αναρχοκομμουνιστών ληστοτρομοκρατών με σκληρούς ποινικούς κρατουμένους και για σχεδιασμό κοινής δράσης έξω από τις φυλακές, για το… κοινό καλό, να επισημάνω ότι σ’ όλα τα σοβαρά κράτη του κόσμου οι τρομοκράτες κρατούνται σε ειδικές φυλακές, μακριά κι αλάργα από κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου.
Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, που ασφαλώς και δεν είναι κράτος σοβαρό, δε γίνεται τίποτα από τα παραπάνω, με τα γνωστά αποτελέσματα…
Μετά τιμής
Γ. Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :