Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...!!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ....


Πολιτικό φλερτ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα με το καραμανλικό σύστημα είναι σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσπαθεί να αποδομήσει την εικόνα του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με θετικές αναφορές στον καραμανλισμό.

Μάλιστα η απόφαση του κ. Τσίπρα να μιλήσει σε σε εκδήλωση του ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής την Τετάρτη 6 Μαρτίου, για τον ιδρυτή της ΝΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τον θάνατό του, αποτέλεσε μια κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά στο στενό πρωθυπουργικό πυρήνα, καθώς θεωρούν ότι επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο διαχωρισμός σε «καλούς» καραμανλικούς και «σκληροπυρηνικούς» σαμαρικούς.

Ωστόσο, ο Κώστας Καραμανλής εκφράζεται πολύ θετικά για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει εκφράσει άποψη για το τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει τις εκλογές.

«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Εχει κάτι το φρέσκο. Πέτυχε να είναι αξιωματική αντιπολίτευση με πολύ υψηλό ποσοστό» φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, αν και διευκρίνισε πως εάν κέρδιζε τις εκλογές η Ελλάδα θα ήταν εκτός ευρωπαϊκής Ενωσης.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, ο πρώην πρωθυπουργός έχει να συνομιλήσει επί της ουσίας πολύ καιρό με τον Αντώνη Σαμαρά και εκφράζεται με πολύ θετικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει σε δυο-τρεις διαγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :