Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ... ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ! ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ....
«Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος: «Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντας την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση».

«Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :