Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής: Αποσύρουν άρον-άρον τους αλλοδαπούς από τις Στρατιωτικές Σχολές


Μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής: Αποσύρουν άρον-άρον τους αλλοδαπούς από τις Στρατιωτικές Σχολές
Άκρως αποτελεσματικός ο κοινοβουλευτικός έλεγχος του Λαϊκού Συνδέσμου: 21/2 επανέφερε το θέμα με σχετική ερώτηση η Χρυσή Αυγή - 22/2 κατετέθη η τροπολογία της ΝΔ!
Την υπόθεση έφερε στη βουλή ο Συναγωνιστής βουλευτής και Αντισυνταγματάρχης (ε.α.) των Ειδικών Δυνάμεων Πολύβιος Ζησιμόπουλος.
Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής σέρνεται πίσω από την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αυτήν την φορά για το μείζον ζήτημα του γένους ως προϋπόθεση για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές. Να τονίσουμε πως η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα με ερώτηση του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου από τις 18 Ιουλίου και με νέα ερώτηση την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.
Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 85 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν  τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που πρόκειται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η εισαγωγή στις παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, σπουδαστών οι οποίοι δεν είναι Έλληνες στο γένος, αλλά έχουν απλώς την ελληνική ιθαγένεια.
Το εν λόγω ζήτημα είχε επισημάνει με εκτενές άρθρο και η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στις 13 ΦεβρουαρίουΔεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια για να αναδείξουμε ακόμα μία μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής και ακόμα μία υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ακολουθεί πια ολοφάνερα την πολιτική μας ατζέντα στην μάταια προσπάθεια να περιορίσει τις διαρροές ψηφοφόρων προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο.


Σχόλιο Χρήστου Παππά:
Εντύπωση μας προκαλεί ότι η τροπολογία δεν υπογράφεται από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο. Διαβάστε και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :