Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ!! ΔΕΙΤΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ!!!Πιστεύω στον ένοπλο αγώνα ως μόνη λύση για τους λαούς που αγωνίζονται για την απελευθέρωσή τους. Πολλοί θα με αποκαλέσουν τυχοδιώκτη και πράγματι είμαι αλλά διαφορετικού τύπου απο εκείνους που διακινδυνεύουν το τομάρι τους για να υπερασπίσουν έναν ιδανικό 
Τσε Γκεβάρα. 
Ένα εξώφυλλο που τα καθεστωτικά μέσα δεν θα δείξουν ποτέ. Εδώ και μέρες τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μας βομβαρδίζουν με εξώφυλλα και συνετεύξεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου οπου φέρεται να εκθειάζει και να υμνεί τον Χίτλερ.


Ο ίδιος φυσικά σε πολλές συνεντεύξεις του έχει δηλώσει πως θα πολεμούσε με λύσσα τους Ναζί και πως εκτιμά τον Χίτλερ σαν πολιτική προσωπικότητα και τιποτα παραπανω.
Αυτό όμως αποτελεί μια δική του προσωπική τοποθέτηση, όμως προκαλεί αίσθηση το γεγονός οτι κανείς δεν ασχολείται με τους λάτρεις του σφαγέα Στάλιν...(Κ.Κ.Ε...)
Αν αναφέρουμε τη φράση ''Πατρίδα ή θάνατος'' θα χαρακτηριστούμε φασίστες, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν οτι η συγκεκριμένη φράση ανήκει στον μεγάλο επαναστάτη Τσε Γκεβάρα ο οποίος προδόθηκε απο τους ίδιους τους συντρόφους του !!!

Ανατρέχοντας λοιπόν στην βιβλιοθήκη μου, βρήκα ένα τεύχος που εξέδιδε παλαιότερα η Χρυσή Αυγή ''Ο Έλληνας εργάτης'' -τεύχος 4 του Ιουλίου 2001- με εξώφυλλο τον Τσε και το ανωτέρω σύνθημα καθως και οπισθόφυλλο αφιερωμένο στην Ελληνική εργατική Πρωτομαγιά!! Στις σελίδες του αφιερώματος αυτού περιλαμβάνεται εκτενής αναφορά για την ζωή του Τσε καθώς και συλλυπητήριος λόγος του Περόν την ημέρα της κηδείας του, ο οποίος παρατίθεται πιο κάτω. Ο πόλεμος ενάντια σε καθε τι εθνικιστικό και το μίσος τους για την πατρίδα είναι τεράστιο και θα κάνουν οτι είναι δυνατόν για να ανακόψουν την αφύπνιση της εθνικής συνείδησης του λαού όμως τώρα είναι πλέον αργά. Να καταλάβουν οι υπάλληλοι των κυβερνήσεων -εκλεγμένων και δοτών- πως όσο θα συκοφαντούν, τόσο θα ξεμπροστιάζονται...ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :