Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Κανένας δεν ξεχνά... Τίποτα δεν ξεχνιέται... Παρασκευή 01/03/2013 τιμούμε τα δυο ηρωικά παλικάρια της ΔΙΑΣ...Την Παρασκευή 01/03/2013 συμπληρώνονται 2 χρόνια από την αποφράδα ημέρα της δολοφονίας των συναδέλφων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ευαγγελινέλη Ι. και Σκυλογιάννη Γ. στο περιστατικό του Ρέντη
Η αυτοθυσία των δύο συνάδελφων τον Μάρτιο του 2011 σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία αποτέλεσε και αποτελεί για όλους εμάς τους συναδέλφους τους, φωτεινό σηματοδότη που καθοδηγεί τις πράξεις μας και την υπηρεσιακή μας ζωή στην γκρίζα εποχή της οικονομικής και επαγγελματικής δυσπραγίας την οποία βιώνουμε.

Η δικαίωση του αγώνα τους και της αυτοθυσίας τους αποτελεί καθημερινό στόχο μας και το μήνυμα της θυσίας τους για προσφορά στον πολίτη συνεχής επιδίωξη μας.

Η φλόγα του άσβηστου καντηλιού τους θερμαίνει τις ψυχές μας και ενδυναμώνει τη θέληση μας για πάταξη της εγκληματικότητας και εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα 27/02/2013 αποφάσισε τιμώντας την μνήμη τους σειρά ενεργειών όπως :

1. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. καθώς και όσοι συνάδελφοι επιθυμούν στο Εφετείο Λουκάρεως όταν θα διεξαχθεί η δίκη των δολοφόνων των δύο συναδέλφων (θα ενημερώσουμε σχετικά).

2.Την Παρασκευή το απόγευμα και ώρα 18:45 , την ώρα που άφησαν την πνοή τους οι δυο συνάδελφοι στο Ρέντη να τελεστεί τρισάγιο στον ίδιο χώρο με συμμετοχή όλων μας.

TO Δ.Σ.eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια :