Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ... ΕΜΦΑΝΙΣΗ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...;;; "ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΜΕ"...!!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...!ΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Υβριστικά φυλλάδια , κατά του Προέδρου Χριστόφια , που βρέθηκαν σε εκλογικό κέντρο της Λεμεσού,εξετάζει η αστυνομία. Στο φυλλάδιο με τίτλο ´´ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ´´ που υπογράφεται από τον ´´Απέλευθερωτικό Στρατό´´, εντοπίστηκε από πολίτη στο σχολείο Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό.

Το συγκεκριμένο φυλλάδιο, που δημοσιεύουμε πιο κάτω, αναφέρει κατά λέξη:


´´Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, κηρύττει τον πόλεμο μέχρις εσχάτων στην Κυβέρνηση του Χριστόφια επί εσχάτη Προδοσία ,δια την σφαγή στο Μαρί. Την δολοφονία των αξιωματικών και ανδρών του Πολεμικού μας Ναυτικού. Για το ξεπούλημα της πατρώας γης. Η γη αυτή που πατάμε, μας την κληρονόμησαν οι πρόγονοι μας και θα την παραδώσουμε στους επόμενους, όπως μας την δώσανε. Για τον διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο σας. να ετοιμαστεί να μεταναστεύσει μαζί με τις οικογένειες τους για τα εγκλήματα και την καταλήστευση αυτού του τόπου. Τα οδοφράγματα κλείνουν, όσοι μπαίνουν στις κατεχόμενες περιοχές - από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής μένουν, όσοι βγαίνουν θα κρεμμάζονται στους στύλλους της Ηλεκτρικής για να τους βλέπουν κάθε πρωί οι κάτοικοι προς παραδειγματισμό .Όσοι συναλλάζονται με τις κατεχόμενες περιοχές θα εκτελούνται επι τόπου. Οι αστυνομικές δυνάμεις να μην επέμβουν, αν επέμβουν θα εκτελούνται ως δυνάμεις κατοχης . Κανείς δεν μπορεί να σταθει στο δρόμο μας .
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ´´

Η Αστυνομία εξετάζει το συγκεκριμένο φυλλάδιο, ενώ ο δημιουργός του παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :