Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΑΠΑΤΗΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ



ENNIS
Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ένας από τους κορυφαίους συντάκτες του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, ο Ντον Ινις, που άλλαξε φύλο και τώρα λέγεται Ντον Στέισι Ινις. 
Ο δημοσιογράφος, που είναι 49 ετών και έχει τρία παιδιά, ανακοίνωσε ότι χωρίζει με την επί 17 συναπτά έτη σύζυγό του, για να αρχίσει μια… νέα ζωή. Στη νέα του/της ζωή, έχει τη συμπαράσταση των συναδέρφων του/της δημοσιογράφων, που τον/την υποδέχτηκαν με λουλούδια, ενώ και ο πρόεδρος του ABS News, Μπεν Σέργουντ, του/της έγραψε ένα γράμμα συμπαράστασης.
Αχ, πόσοι και πόσοι Έλληνες δημοσιογράφοι –και μάλιστα μεγαλοδημοσιογράφοι, τρανταχτά ονόματα, αλλά δεν τα λέμε…- που έχουν το… κουσούρι και κάνουν… τραβεστί δημοσιογραφία, ζηλεύουν την… τύχη του/της συναδέλφου, που ζει σε μια… ανεκτική κοινωνία. Τι κρίμα που δε μπορούν να εκδηλωθούν στην Ελλάδα, γιατί θα τους φορέσουν… κουδούνια. Μ’ αυτό τον καημό θα φύγουν από τον μάταιο τούτο κόσμο!
(ΥΓ): Είναι κι αυτός ένας λόγος που πολεμούν την Χρυσή Αυγή. Γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ανθίσταται σθεναρά στην ανωμαλία και την ξετσιπωσιά!  

Δεν υπάρχουν σχόλια :