Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΜΙΑ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ


COMMUNISM54
Λέγαμε τη Μεγάλη Πέμπτη, που έγινε η αίσχιστη καταστολή του μοιράσματος τροφίμων σε ανέργους και απόρους Έλληνες στην Πλατεία Συντάγματος και εν συνεχεία το γνωστό επεισόδιο με το δήμαρχο Χαμίνη και τον συναγωνιστή βουλευτή Γερμενή, ότι το «12χρονο κοριτσάκι» που δήθεν χτυπήθηκε –έστω και κατά λάθος- αντί του Χαμίνη από τον Γερμενή, είναι… φάντασμα κι ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, παρά μόνον στην αρρωστημένη φαντασία των κατ’ έξιν συκοφαντών της Χρυσής Αυγής.
Κι όμως, η φυλλάδα του Μπόμπολα το βρήκε! Όχι βέβαια το ίδιο, αλλά τον πατέρα του (φαντάσματος…). Κι όχι μόνο τον βρήκε, αλλά του πήρε και μια ομολογουμένως… συγκινητική συνέντευξη. Ιδού:
«Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας της 12χρονης που χτυπήθηκε από το βουλευτή τη Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, τη Μ. Πέμπτη στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων. Ο 50χρονος είχε πάει με τα 4 παιδιά του στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων για την πασχαλινή εκδήλωση κατά την οποία ο δήμαρχος Αθηνών θα έδινε δώρα σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη. Εκεί η 12χρονη κόρη του χτυπήθηκε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή. Ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού μιλώντας στην εφημερίδα “ΤΟ ΕΘΝΟΣ” περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και τα συναισθήματα που του προκάλεσε αυτή η ξαφνική και αναίτια επίθεση. “Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Δε θα ήθελα κανείς να βρεθεί στη δική μου θέση. Την ώρα που η Μαρία βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο και άρχισε α βρίζει. Τότε η μιρκή μας δέχτηκε το χτύπημα. Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει”. Προσθέτει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δε ζήτησε συγγνώμη. Όταν ο 50χρονος πατέρας του ζήτησε το λόγο εκείνος είπε πως δεν τη χτύπησε. Ο πατέρας της Μαρίας σημειώνει μεταξύ άλλων “Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κανείς έχει σκοπό να επιτεθεί σε παιδί”. Πιστεύει πως η κόρη του βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Η 12χρονη χτυπήθηκε πάνω από το φρύδι και λίγο στο μάτι ενώ το χτύπημα σύμφωνα με τον πατέρα της δεν είναι σοβαρό. Ο ίδιος θεωρεί το περιστατικό λήξαν και στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία δήλωσε πως δε ζητάει τίποτα παραπάνω. Ο 50χρονος δηλώνει κατά της βίας και σημειώνει “Κανένας πατέρας να μη βρεθεί στη θέση που βρέθηκα εγώ, κανένα παιδί να μην υποστεί τη βία από κανέναν”. Τέλος είναι αποφασισμένος να μην ξαναπαραστεί σε καμία γιορτή!». Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ο «50χρονος πατέρας» δεν είχε ούτε όνομα, ούτε πρόσωπο για να φωτογραφηθεί, έτσι, για του λόγου το αληθές. Αλλά, θα μου πείτε, πως μπορεί να έχει όνομα και πρόσωπο ένα… φάντασμα;
(ΥΓ) 1: Ποιος έπαιξε το ρόλο του «50χρονου πατέρα»; Άλλος δημοσιογράφος ή μήπως ο ίδιος που πήρε τη «συνέντευξη»;
(ΥΓ) 2: Προ ολίγων μηνών, η ίδια πάλι φυλλάδα είχε πάρει «συνέντευξη» από κάποιον «μοναχό του Αγίου Όρους» που κατηγορούσε την Χρυσή Αυγή για πολλά και διάφορα. Φυσικά, ο «μοναχός» δεν είχε πρόσωπο, ενώ το όνομά του ήταν άγνωστο μεταξύ των μοναχών της μονής στην οποία υποτίθεται πως μόναζε. Καταγγείλαμε και τότε τη «συνέντευξη»- φάντασμα και έκτοτε δεν μάθαμε νέα του «μοναχού». Φαίνεται, λοιπόν, πως το’ χουν βίτσιο εκεί στο Έθνος να παίρνουν συνεντεύξεις από… φαντάσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :