Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ


TROICA72
«Αίτηση προστασίας» τιτλοφορείται το παραπολιτικό σχόλιο του «Βηματοδότη», του καθεστωτικού και καλά πληροφορημένου -εκ των έσω- «Βήματος», που αποκαλύπτει τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα της συγκυβέρνησης της πασοκο-νεοδημοκρατικής αριστεράς:
«Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη την Πέμπτη το πρωί στο υπόγειο του Μεγάρου Μαξίμου. Ένας βουλευτής του ΠαΣοΚ (το όνομά του δεν ανακοινώνεται για ευνόητους λόγους) τηλεφωνεί στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Σ. Κεδίκογλου λέγοντάς του ότι θέλει… ρουσφέτι. Τι είδους ρουσφέτι νομίζετε ήθελε; «Θέλω να σε παρακαλέσω να προστατεύσεις τον… (σ.σ.: είπε ένα όνομα) βουλευτή του ΠαΣοΚ». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρώτησε από ποιον κινδυνεύει ο συγκεκριμένος βουλευτής του ΠαΣοΚ. Και ιδού η απάντηση: «Δεν τον καλούν στα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης. Τον καταδιώκουν, βρίσκεται υπό διωγμό σου λέω» είπε στον έκπληκτο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος απάντησε: «Εμείς δεν κάνουμε τέτοια». Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο συνταρακτική: «Δεν λέω εσείς. Τον καταδιώκουν οι… πασόκοι, δηλαδή το άλλο μισό ΠαΣοΚ του κόβει τον δρόμο για την τηλεόραση». Και η απάντηση-«φωτιά» του κ. Κεδίκογλου: «Μην ανησυχείς, θα το φροντίσω, άλλωστε εμείς οι νεοδημοκράτες έχουμε αποστολή να προστατεύουμε εσάς τους πασόκους» και η συζήτηση έκλεισε εκεί. Έκλεισε;».
Και το ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι το εξής: είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα αγνοί και έντιμοι πατριώτες στο πασοκικό παράρτημα του Φον Αντωνάκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια :